Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Στα 47 τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα

Στα 47 τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα

Ένας 51χρονος είναι ο τέταρτος άνθρωπος που χάνει την ζωή του από τον κορονοϊό σε μια ημέρα στην Ελλάδα. Και ο 51χρονος είναι από την Κοζάνη η οποία μετράει 7 νεκρούς.

Τα δυσάρεστα ξεκίνησαν από το πρωί με την είδηση του θανάτου ενός 79χρονου από την Εορδαία. Την είδηση μετέδωσε η ΕΡΤ. Ο 79χρονος νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και κατέληξε τα ξημερώματα της 31ης Μαρτίου.

Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι έχασε την μάχη ένας 78χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και μια 82χρονη που κατέληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Και αργά το μεσημέρι έγινε γνωστός ο θάνατος ενός 51χρονου πάλι από την Εορδαία. Έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας νοσηλεύονται δέκα άτομα με κορονοϊό. Πέντε άτομα νοσηλεύονται στο Μαμάτσειο της Κοζάνης.

Έτσι, δυστυχώς οι νεκροί από τον κορονοϊό στην χώρα μας είναι μέχρι στιγμής 47.

Με τον θάνατο του 51χρονου από την Εορδαία ο νομός Κοζάνης  μετράει 7 νεκρούς. Οι τρεις νεκροί είναι από την Δαμασκηνιά και την Δραγασιά, οι άλλοι δυο από την Σιάτιστα και ο έκτος και ο έβδομος από την Εορδαία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις