Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στα έδρανα θα καθίσουν την Παρασκευή και οι διοικητικοί δικαστές

Στα έδρανα θα καθίσουν την Παρασκευή και οι διοικητικοί δικαστές
Intime Αρχείο

Την αναστολή των κινητοποιήσεων της Παρασκευής (06.11.2020) αποφάσισε και η Ένωση Διοικητικών Δικαστών μετά την απόφαση της κυβέρνησης για καθολικό lockdown.

Ανάλογη απόφαση έλαβε νωρίτερα και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών:

«Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, όπως είναι γνωστό, είχε αποφασίσει, ως μορφή διαμαρτυρίας για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη λειτουργία των δικαστηρίων χωρίς περιορισμούς, την συμβολική διακοπή όλων των συνεδριάσεων των διοικητικών δικαστηρίων της Χώρας, την Παρασκευή 6/11/2020 για μισή ώρα. Οι εξελίξεις, με τη θέση σε ισχύ από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου των έκτακτων περιοριστικών μέτρων (LOCKDOWN), δικαίωσαν την Ένωσή μας. Κατόπιν αυτών, εφόσον εκ των πραγμάτων πλέον τα δικαστήρια θα λειτουργήσουν με περιορισμούς, αναστέλλουμε την αυριανή μας συμβολική κινητοποίηση και αναμένουμε η κυβέρνηση, κατά την εξειδίκευση των μέτρων όσον αφορά τη λειτουργία των διοικητικών δικαστηρίων, να εισακούσει τις προτάσεις μας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις