Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Στάσεις εργασίας και απεργίες στα ΜΜΜ αυτήν την εβδομάδα

στάσεις εργασίας - απεργίες

Ανέστειλαν τις στάσεις εργασίας οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ. Δείτε τι ισχύει για όλα τα μέσα και τις απεργίες που θα γίνουν αυτήν την εβδομάδα.

Απεργίες και στάσεις εργασίας ταλαιπωρούν και θα ταλαιπωρήσουν μέχρι αύριο, Πέμπτη, όσοι χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς και όχι μόνο. Ωστόσο, οι στάσεις εργασίας που είχαν προκηρυχθεί για την Παρασκευή από τις 12.00 έως τις 15.00 ανεστάλησαν. Δείτε όμως τι απεργίες θα γίνουν και τι ισχύει για όλα τα μέσα αυτήν εβδομάδα.

Όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, στη συνάντηση επήλθε συμφωνία ως προς την αναγκαιότητα και τον τρόπο κατοχύρωσης της διαφάνειας σε προαγωγές και μετακινήσεις υπαλλήλων, με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια.

Στάσεις εργασίας – Απεργίες: Τι ισχύει για λεωφορεία, τρένο, μετρό

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου:

Τα λεωφορεία πραγματοποίησαν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 9 το βράδυ έως την λήξη της βάρδιας.

Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00. Σημειώνεται ότι το Μετρό και το τραμ θα κινηθούν κανονικά.

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου:

24ωρη απεργία στον Προαστιακό.

Κανένα δρομολόγιο τρένου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμπεριλαμβανομένου και αυτών του Προαστιακού της Αθήνας δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Εξαιτίας της απεργίας δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του Μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο της γραμμής 3 του Μετρό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις