Ελλάδα

Στάση εργασίας στα λεωφορεία τη Δευτέρα (03/04) – Ποιες ώρες τραβούν «χειρόφρενο»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε πεντάωρη στάση εργασίας ανακοίνωσαν πως θα προχωρήσουν την Δευτέρα 3 Απριλίου οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία. Το Σωματείο Τεχνικών και Εργαζόμενων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ καλεί επίσης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ. 

Η στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στα λεωφορεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου Τεχνικών και Εργαζόμενων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου, από τις 11:00π.μ. έως τις 04:00 μ.μ.. Το Σωματείο καλεί επίσης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.00 στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία επισημαίνουν ότι «μετά την τραγωδία των Τεμπών είναι επιβεβλημένο να διασφαλίσουμε στο επιβατικό κοινό και τους συναδέλφους μας ασφαλείς δημόσιες μαζικές μεταφορές μέσω της ανανέωσης του στόλου και την υλοποίηση της υπογεγραμμένης ΕΣΣΕ».

«Η συγκοινωνία είναι δημόσιο αγαθό και η ανθρώπινη ζωή δεν κοστολογείται, η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία» προσθέτουν στην ανακοίνωση.

leoforia anakoinosi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Την αποφυλάκισή του θα ζητήσει ο 65χρονος Ιταλός – «Η Μαρία σκότωσε τον Ολύμπιο και μετά αυτοτραυματίστηκε»
Στις επόμενες 10 μέρες, οι συνήγοροι υπεράσπισης του Ιταλού θα ζητήσουν αντικατάσταση των περιοριστικών όρων, και να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να ανοίξουν οι ιατρικοί φάκελοι των θυμάτων
Ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 54χρονης στο Αίγιο
5
Κύκλωμα αναβολικών: Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου και εργαστηρίου – Επιμένει ότι όλα ήταν νόμιμα
Ο 51χρονος αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι το εργαστήριο παρασκευής αναβολικών στο Χαλάνδρι είχε νόμιμη δραστηριότητα
Τα ευρήματα στο φαρμακείο στο Χαλάνδρι