Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Απεργία: Πως θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μεταφοράς

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα όσους συνηθίζουν να χρησιμοποιούν για τις καθημερινές μετακινήσεις τους τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, Μετρό και ΗΣΑΠ ακινητοποιούνται για πέντε ώρες και οι δρόμοι θα γεμίσουν… αυτοκίνητα περισσότερο από τις υπόλοιπες μέρες!

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους κατά του ασφαλιστικού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς κάνουν 5ωρη στάση εργασίας και από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 θα ακινητοποιηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ καθώς και οι συρμοί του τραμ, του Μετρό και του ΗΣΑΠ.

Την Πέμπτη (04.02.2016), στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινούνται από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, δηλαδή θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη.

Αντίθετα, τρόλεϊ, τρένα και Προαστιακός θα μείνουν ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο, όπως και τα ταξί. Οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ θα κάνουν στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 15:00.

Επίσης, λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν και τα βραδινά δρομολόγια των τρένων του ΟΣΕ της προηγούμενης ημέρας (Τετάρτης) που θα αναχωρούσαν μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ κατά τη διάρκεια της απεργίας δεν θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία για τους συρμούς του ΜΕΤΡΟ, στο τμήμα Δ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε