Ελλάδα

Στάση εργασίας στον Ηλεκτρικό την Τρίτη

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τρίτη, οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, σύμφωνα με απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων Ηλεκτροδηγών της Γραμμής 1.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η στάση εργασίας θα αρχίζει στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 4 το απόγευμα.

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ αναφέρει ότι η στάση πραγματοποιείται παρά την έμπρακτη διάθεση της εταιρείας για συνεργασία με τα οχτώ σωματεία των εργαζομένων της. «Δεν κατανοούμε τη μεμονωμένη απόφαση ενός ολιγομελούς σωματείου, να πραγματοποιήσει την απεργία, αναφέρει. «Παρά το γεγονός ότι καταρτίστηκε χρονοδιάγραμμα αντιμετώπισης συσσωρευμένων χρόνιων προβλημάτων, οι εργαζόμενοι ηλεκτροδηγοί προχωρούν αναίτια σε στάση εργασίας, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών» τονίζει η ΣΤΑΣΥ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη στη Βρετανία η 46χρονη που κατηγορείται για τον εμπρησμό στη Marfin
Υπενθυμίζεται ότι, όταν είχαν συλληφθεί οι δύο 42χρονοι συγκατηγορούμενοί της, η 46χρονη φέρεται να είχε επικοινωνήσει αυτοβούλως με τις ελληνικές Αρχές, δηλώνοντας πως βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία
Φωτογραφία αρχείου από τον εμπρησμό στο υποκατάστημα της τράπεζας MARFIN στην οδό Σταδίου στην Αθήνα, κατά την διάρκεια απεργιακής διαδήλωσης στις 5 Μαΐου 2010. Από τον εμπρησμό έχασαν την ζωή τους η 35χρονη Παρασκευή Ζούλια, η 32χρονη έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου και ο 36χρονος Επαμεινώνδας Τσάκαλης. 
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη σήμερα Δευτέρα με τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των κατηγορουμένων
Στην τελευταία συνεδρίαση ολοκλήρωσαν τους αυτοτελείς ισχυρισμούς τους, δια των συνηγόρων τους, έξι κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων ο σταθμάρχης της βραδινής βάρδιας την 28η Φεβρουαρίου του 2023
δίκη τέμπη