Ελλάδα

Στάση εργασίας τη Δευτέρα στα ιδιωτικά κανάλια – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στη Βουλή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν την προσεχή Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 10:30, στην είσοδο της Βουλής, οι εργαζόμενοι στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Γι’ αυτόν τον λόγο, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ προκήρυξαν πεντάωρη στάση εργασίας, από τις 10:00 έως τις 15:00, της ίδιας μέρας, για όλους τους υπαλλήλους (δημοσιογράφους και διοικητικούς) που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MEGA, SKAI, STAR CHANNEL, EPSILON TV.

Τα αιτήματα των εργαζομένων αφορούν τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς και τη σταθερή και μόνιμη εργασία με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

Όλη η ανακοίνωση:

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 5ωρης στάσης εργασίας από τις 10.00 έως τις 15.00 της Δευτέρας, 10 Οκτωβρίου 2016, για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας (ALPHA, ΑΝΤΕΝΝΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR CHANNEL ΚΑΙ EPSILON TV).

Η στάση εργασίας αποφασίστηκε προκειμένου οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν μαζικά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου στις 10:30 π.μ. στην είσοδο της Βουλής των Ελλήνων με αιτήματα:

– Διασφάλιση των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.

– Σταθερή και μόνιμη εργασία με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου αποχαιρετά την εισαγγελία - «Δούλεψα έχοντας 2 παιδιά και φεύγω έχοντας το ένα στο μνήμα»
«Πριν 40 χρόνια, έχοντας στα σπλάγχνα μου τον Βασίλη, δούλεψα μερόνυχτα με δύο παιδιά και αποχαιρετώ ντυμένη στα μαύρα, μετά από μία πολύ δύσκολη διετία (υπόθεση Τεμπών) έχοντας το ένα μου παιδί - θυσία», γράφει η Σοφία Καλογήρου
Ο Βασίλης Καλογήρου με τη μητέρα του