Ελλάδα

ΣΤΑΣΥ: Έτσι έγινε το ατύχημα με τον Ηλεκτρικό στην Κηφισιά – Δεν έγινε εκτροχιασμός (pics, video)

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΣΤΑΣΥ για τα αίτια του ατυχήματος που έγινε σήμερα στον Ηλεκτρικό στην Κηφισιά. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση το ατύχημα έγινε στις 12:15.

Ο συρμός της Γραμμής 1, εισερχόμενος στο σταθμό «ΚΗΦΙΣΙΑ», προσέκρουσε λόγω ολισθηρότητας στους προστατευτικούς προσκρουτήρες που ορίζουν το τέλος της Γραμμής. Δεν υπήρξε εκτροχιασμός του συρμού.

kifisia

Σύμφωνα πάντα με την ΣΤΑΣΥ, τραυματίσθηκαν ελαφρά 8 επιβάτες, οι οποίοι για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία Ερυθρός Σταυρός και Ευαγγελισμός.

Ο οδηγός του συρμού οδηγήθηκε στην Τροχαία για κατάθεση. Ο συρμός δεν υπέστη υλικές ζημιές, αλλά αποσύρθηκε από την κυκλοφορία για προληπτικούς λόγους. Η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 1 έχει αποκατασταθεί πλήρως από τις 12:30 και διεξάγεται κανονικά.

hlektrikos

Η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. εκφράζει τη λύπη της για το ατυχές συμβάν και διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια.

Το newsit.gr βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψε τις εικόνες από τον συρμό και τον σταθμό του ΗΣΑΠ “Κηφισιά”.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς δήλωσε ότι η σκόνη που είχε συσσωρευθεί στις ράγες μαζί με την βροχή προκάλεσαν το ατύχημα.

kifisia kifisia kifisia

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προφυλακίστηκε ο 17χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του τραγουδιστή Γιώργου Τσιτόγλου στην Καρδίτσα
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ την Παρασκευή, αναμένεται να καταθέσει και ο 18χρονος που είναι ύποπτος για συνεργεία στο έγκλημα
Καρδίτσα
Καρέ καρέ η μεγαλειώδης στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου - Τράβηξαν τα βλέμματα τα M-1117, τα drones και όλα τα νέα οπλικά συστήματα
Τα άρματα μάχης, τα μαχητικά αεροσκάφη αλλά και τα νέα οπλικά συστήματα και τα συστήματα καινοτομίας των Ενόπλων Δυνάμεων εντυπωσίασαν στη φετινή στρατιωτική παρέλαση
Η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα