Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απολογείται για την τρίτη μήνυση ο παρουσιαστής

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απολογείται για την τρίτη μήνυση ο παρουσιαστής
grtimes.gr

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε για ακόμη μια φορά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος απολογείται αυτή την ώρα ενώπιον του ανακριτή για την τρίτη κατά σειρά μήνυση που κατέθεσε πρώην σύντροφός του. 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα απολογηθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα ροζ βίντεο που ανέβασε ο ίδιος με ερωτικές στιγμές πρώην συντρόφων του.

Σύμφωνα με το GRTimes, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον γνωστό παρουσιαστή στο Μέγαρο, εισερχόμενοι από την πλαϊνή πόρτα του γκαράζ για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξη του συλληφθέντα.

Η υπόθεση πως τον οδήγησε εκ νέου στην ανακρίτρια

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα απολογείται για την τρίτη μήνυση που κατέθεσε πρώην σύντροφός του εις βάρος του. Συγκεκριμένα, η 42χρονη σήμερα γυναίκα θορυβημένη μετά το σάλο που προκλήθηκε άρχισε να ψάχνει στο διαδίκτυο για προσωπικές στιγμές της με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η παντρεμένη πλέον γυναίκα ανακάλυψε έντρομη βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την ίδια και τον τότε σύντροφό της, τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, σε ιστοσελίδα οίκων ανοχής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις