Πέμπτη, 30 Μαΐ
20oC Αθήνα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στον ανακριτή και πάλι ο παρουσιαστής – Απολογείται για την τρίτη υπόθεση

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στον ανακριτή και πάλι ο παρουσιαστής – Απολογείται για την τρίτη υπόθεση

Στον ανακριτή οδηγείται το πρωί της Τρίτης (28.12.2021) ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος σχετικά με τη δημοσιοποίηση βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρίθηκε τη Δευτέρα προφυλακιστέος για την τρίτη κατά σειρά μήνυση από πρώην σύντροφό του και οδηγήθηκε πίσω στα κρατητήρια, παρά το γεγονός ότι ο ανακριτής έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος για τη δεύτερη υπόθεση με ροζ βίντεο. 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σήμερα θα απολογηθεί για την τρίτη μήνυση που έκανε πρώην σύντροφός του, η οποία μετά το σάλο ανακάλυψε και δικά της βίντεο με προσωπικές στιγμές τους. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η κοπέλα βρήκε το δικό της βίντεο σε ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Η 42χρονη σήμερα γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία πλέον είναι παντρεμένη, βρήκε έντρομη το βίντεο και απευθύνθηκε άμεσα στην αστυνομία.

Κατά τη χθεσινή απολογία του ο παρουσιαστής δήλωσε και πάλι μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη, ενώ ισχυρίστηκε ότι κατέβασε όλα τα βίντεο από το 2019. Όπως είπε, δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να τα ανέβασε εκ νέου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση σε site πορνογραφικού υλικού, φαίνεται να είναι εντός του 2021.

Ο Απόστολος Λύτρας συνήγορος μιας εκ των γυναικών που τον έχει καταγγείλει ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θα λάβουν υπόψη και τη χθεσινή υπόθεση για να αποφανθούν αν θα κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις