Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αρνείται να μιλήσει στους δημοσιογράφους – Νέα πλάνα του παρουσιαστή με τη σύζυγο του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αρνείται να μιλήσει στους δημοσιογράφους – Νέα πλάνα του παρουσιαστή με τη σύζυγο του

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, σε βάρος του οποίου υπάρχει νέα, σοβαρή καταγγελία από νεαρή κοπέλα. 

Ο πρώην παρουσιαστής των “Ράδιο Αρβύλα“, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αρνείται να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους, όπως φαίνεται και στα νέα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου. Όπως θα δείτε, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνοδεύεται από τη σύζυγο του. 

Η τελευταία κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, είναι κόρη οικογενειακού του φίλου, της οποίας διέρρευσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές της στιγμές. «Η νέα καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και από άλλο πρόσωπο. Εχτές το βράδυ είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Είδα μία κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε, ενώ υπάρχουν νέα βίντεο και φωτογραφίες», ανέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τουλάχιστον εννέα γυναίκες έχουν προβεί σε ανάλογες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για σύλληψη του πρώην παρουσιαστή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις