Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έρχονται τουλάχιστον άλλες πέντε καταγγελίες από πρώην συντρόφους του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έρχονται τουλάχιστον άλλες πέντε καταγγελίες από πρώην συντρόφους του

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος καταγγέλλουσας σημείωσε πως έχει έρθει σε επαφή με ένα ακόμη θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου που πρόκειται να κάνει νέα καταγγελία κατά του παρουσιαστή, ενώ το ίδιο υποστήριξε και η δικηγόρος της έτερης καταγγέλλουσας.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, που κατηγορείται για διαρροή προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο, αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ για την υπόθεση και για τις καταγγελίες που έπονται μίλησε ο Απόστολος Λύτρας στην τηλεόραση του Open.

Ο ίδιος υποστήριξε πως ήδη έχει επικοινωνήσει μαζί του μια ακόμη πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Έχω επαφή με άλλη μία κοπέλα που μου είπε τα ίδια ακριβώς. Είχαν σχέση, τη μαγνητοσκόπησε και τα δημοσίευσε σε πορνογραφικό site. Της δεύτερης καταγγέλλουσας είναι ακόμη ανεβασμένο το βίντεο. Τα βίντεο ανέβηκαν από το δικό του προφίλ. Δεν έκανε καμία κίνηση να τα κατεβάσει ως τώρα».

Σημείωσε ακόμα πως «ζητήσαμε εισαγγελική παραγγελία για να κατέβει αλλά αυτό καθυστερεί».

Ο κ. Λύτρας εκτίμησε πως «η ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10 χρόνια», ενώ σημείωσε πως αν κριθεί επικίνδυνος διαφυγής μπορεί να φυλακιστεί προσωρινά. 

Τέσσερις νέες καταγγελίες

Σημειώνεται πως η δικηγόρος της πρώτης κοπέλας, που έκανε μήνυση στον Παναγιωτόπουλο, αποκάλυψε στο MEGA πως υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

Η Σταυρούλα Πρίλη υποστήριξε πως: «Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί».

 

Συνέχισε λέγοντας πως: «Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις