Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Φερόταν σεξιστικά στη ζωή του» αποκαλύπτει ο ξάδερφός του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Φερόταν σεξιστικά στη ζωή του» αποκαλύπτει ο ξάδερφός του

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη ζωή του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του από πρώην σύντροφό του, ότι διέρρευσε ερωτικές τους στιγμές στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Αυτή τη φορά, ο ξάδερφός του, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με τον πρώην παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, μίλησε στην τηλεόραση του ALPHA και σχολίασε τις καταγγελίες που έχουν γίνει. Είπε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φερόταν σεξιστικά και στην καθημερινή ζωή του ενώ ανέφερε πως είχε σχέσεις με νεαρά κορίτσια.

Ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και συνάδελφος με τον αδερφό του πρώην παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δεν είχαμε επαφές γιατί ήταν πάρα πολύ διαφορετικές οι ζωές μας. Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή, αυτό είναι γεγονός. Είχε ενοχλήσει και το ότι είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα, δεν μιλάει για ενήλικα, να μην παρεξηγηθώ. Εμένα με ενοχλεί πολύ η σχέση ενός ανθρώπου που πλησιάζει και διαλέγει για συντροφιά του πολύ νεαρά άτομα».

Πρόσθεσε για τον αδερφό του, ότι: «Δεν έχει αναλάβει ο αδερφός του ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Είμαστε συνάδελφοι και συνεργάτες. Μου λέει ότι δεν ήξερε. Είμαστε στο ίδιο γραφείο».

«Δεν θα ήθελα να τον συναντήσω πραγματικά, δεν θα ήθελα να τον συναντήσω», κατέληξε ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις