Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο κωδικός που τον «καίει», οι αντιφάσεις και τα Χριστούγεννα στο κελί

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο κωδικός που τον «καίει», οι αντιφάσεις και τα Χριστούγεννα στο κελί

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς πέρα από τις δύο γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει ότι έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο προσωπικές τους στιγμές υπάρχουν ακόμα 7 με 8 κοπέλες που απεικονίζονται σε βίντεο που έχει ανεβάσει ο παρουσιαστής.

Την ίδια ώρα καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του ότι άλλος ανέβαζε τα βίντεο, καθώς από τον κωδικό που χρησιμοποιούσε ο ίδιος στο προφίλ του έχουν ανέβει τα βίντεο και φυσικά δεν έχουν κατέβει. Μάλιστα ένα κανάλι του είναι ενεργό και η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποποιηση θυμάτων.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διώκεται για κακούργημα μετά τις κατηγορίες που του απήγγειλε ο εισαγγελέας το πρωί της Πέμπτης (23.12.20221). Ο παρουσιαστής ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσει τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια. 

Η αστυνομία μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση αναφέροντας ότι η σύλληψη έγινε μετά την καταγγελία, ενώ ύστερα από έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την έρευνα που έχει κάνει μέχρι τώρα η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στα σπίτια του στη Θεσσαλονίκη και την Αλόννησο, έχουν εντοπιστεί δύο διαδικτυακά κανάλια του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Μάλιστα, στο ένα κανάλι υπάρχει υλικό που είναι ακόμα ενεργό, κάτι που αναιρεί τον βασικό ισχυρισμό του παρουσιαστή ότι δηλαδή έχει αποσύρει τα βίντεο από το διαδίκτυο.

Όσες γυναίκες καλούν στην αστυνομία και λένε πως στο παρελθόν υπήρξαν σύντροφοι του Στάθη Παναγιωτόπουλου και έχουν υποψία ή γνωρίζουν ότι κάποιο βίντεο με δικές τους προσωπικές στιγμές έχει ανέβει στο διαδίκτυο, μπορούν να πηγαίνουν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, όπου τους δείχνουν υλικό από αυτά τα δύο κανάλια και άλλα sites προκειμένου να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους.

Χθες μία κοπέλα είχε δηλώσει πως θα πήγαινε στην αστυνομία για να καταθέσει μήνυση, ως πρώην σύντροφος του παρουσιαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, τελικά δεν πήγε, όμως μίλησε με την αστυνομία και δήλωσε πως δεν ξέρει αν υπάρχει κάποιο δικό της βίντεο στο διαδίκτυο.

Ο κωδικός που ανέβαζε τα βίντεο περιλαμβάνει την ηλικία του

Αποκαλύψεις για το θέμα έκανε και ο δημοσιογράφος του Mega Βασίλης Λαμπρόπουλος.  Όπως είπε υπάρχουν μεθοδικές έρευνες από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Λύτρας γίνονται προσπάθειες προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι επτά με οκτώ κοπέλες που απεικονίζονται σε διάφορα βίντεο. Η ομολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι έκανε δικό του κανάλι δείχνει ότι η περίπτωσή του δεν αφορά εκδικητικό πορνό, αλλά δημιουργούσε σχέσεις με σκοπό να ανεβάσει τέτοιου είδους υλικό στο κανάλι του. Οι αστυνομικοί επισημαίνουν ότι ο ισχυρισμός του ότι άλλοι ανήρτησαν τα βίντεο σε ιστοσελίδες του εξωτερικού και τα πήραν από το κανάλι του δεν φαίνεται να ευσταθεί. Και αυτό γιατί οι αναρτήσεις έχουν γίνει με κωδικό όνομά που περιλαμβάνει την ηλικία του Στάθη Παναγιωτόπουλου κάτι το οποίο δεν περνάει απαρατήρητο από τους αστυνομικούς και εξετάζεται εξονυχιστικά.  

«Έχω επικοινωνία με άλλες δυο γυναίκες»

Η Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή δικηγόρος της πρώτης γυναίκας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι στον παρουσιαστή ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα και αποκάλυψε ότι την έχουν προσεγγίσει και άλλες γυναίκες που είχαν επαφές με τον παρουσιαστή. «Είχε ζητηθεί από την πλευρά μας με την πρώτη μήνυση και έγινε και στη δεύτερη. Έχω ήδη έρθει σε επικοινωνία με δύο κυρίες οι οποίες δεν ξέρουν αν έχουν αναρτηθεί βίντεο τους στο διαδίκτυο. Είμαι σε επαφή με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και πως μπορούν να αντλήσουν στοιχεία για να διαπιστώσουμε αν έχουν ανέβει και άλλα βίντεο ή όχι». 

Δεν παρέλειψε να εκφράσει και τον προβληματισμό της για το γεγονός ότι η μήνυση που είχε καταθέσει η πελάτης της άργησε να πάρει δικάσιμο. «Η πρώτη μήνυση ήταν στις αρχές του 2019 και μετά από τρεις μήνες άλλη μία στα πλαίσια του αυτοφώρου.  Τώρα γιατί πήραμε πρώτη δικάσιμο το Σεπτέμβριο του 2021 πρέπει να το απαντήσουν οι αρχές. Από νομικής πλευράς είχαμε κάνει το καλύτερο και πλέον δικαιωνόμαστε και νομικά και ηθικά με το είδος της δίωξης που ασκήθηκε στον κ. Παναγιωτόπουλο».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις