Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στα κρατητήρια ο παρουσιαστής – Έρευνα της ΕΛΑΣ στα σπίτια του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στα κρατητήρια ο παρουσιαστής – Έρευνα της ΕΛΑΣ στα σπίτια του

Έρευνα στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο θα κάνει η αστυνομία προκειμένου να ψάξει τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του παρουσιαστή, την ώρα που οδηγείται στα κρατητήρια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται και τρίτη καταγγελία. 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «πρόλαβε» να παραδοθεί στις αρχές, καθώς είχε δοθεί εντολή για σύλληψη μετά ύστερα από την καταγγελία που έκανε χθες (21.12.2021) μια 23χρονη γυναίκα, με την οποία ο παρουσιαστής είχε σχέση όταν εκείνη ήταν 18 ετών. Η κοπέλα διαπίστωσε ότι εκείνος είχε ανεβάσει σε πορνογραφικά sites φωτογραφίες και βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές.   

Μετά τις συνεχείς καταγγελίες η αστυνομία θα ψάξει το πλήθος των αναρτήσεων που έχει κάνει. Πέρα από τα revenge porn ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να έχει κάνει αναρτήσεις σε τέσσερα ιστολόγια διάφορα βίντεο. 

Ακόμη και αν είχε προσπαθήσει να σβήσει φωτογραφίες και βίντεο από τους υπολογιστές του, υπάρχουν ίχνη που μπορούν να φανούν χρήσιμα στην ΕΛΑΣ.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο 48ωρο τον παρακολουθούσε η ΕΛΑΣ προκειμένου να μην διαφύγει στο εξωτερικό.

Έρχεται και τρίτη καταγγελία 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News τα επόμενα 24ωρα θα εμφανιστεί και τρίτη γυναίκα που έχει αναγνωρίσει τον εαυτό της σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε πορνογραφικά σάιτ. Οι αρχές ερευνούν τα βίντεο που είχε αναρτήσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με σκοπό να εντοπιστούν οι γυναίκες που φαίνονται και να ερωτηθούν αν η δημοσιοποίηση έγινε με τη συναίνεσή τους.

Στο μεταξύ στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν απόψε το βράδυ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Την Πέμπτη ο πρώην παρουσιαστής της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» αναμένεται να οδηγηθεί αρχικά στον εισαγγελέα και στη συνέχεια να παραπεμφθεί σε δίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής αναζητείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Εκείνος ήταν σπίτι του και λίγο μετά τις 14:30 βγήκε, πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στο αστυνομικό μέγαρο.

Την συγκεκριμένη εξέλιξη είχε προαναγγείλει ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη γυναίκα που έχει κάνει τη δεύτερη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τόνισε πως είχε γίνει μήνυση σε βάρος του παρουσιαστή και γι’ αυτό το λόγο ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις