Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι θα αναφέρει η αγωγή των «Ράδιο Αρβύλα»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι θα αναφέρει η αγωγή των «Ράδιο Αρβύλα»

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθεί η αγωγή των τριών παρουσιαστών του «Ράδιο Αρβύλα» σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα (13.12.2021), αποκαλύφθηκε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε διαρρεύσει προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφο του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Την ίδια ημέρα, ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αγωγή τους οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης θα επικεντρωθούν στην ηθική τους βλάβη, αλλά και στο πλήγμα που υπέστη η εκπομπή.

Τα τρία πρόσωπα υποστηρίζουν πως η εικόνα τους έχει πληγεί, μετά τις αποκαλύψεις για τον -πρώην πλέον- συμπαρουσιαστή τους και δόθηκε ευκαιρία να ακουστούν για αυτούς πράγματα που δεν ισχύουν και να βρεθούν στο στόχαστρο, ενώ δεν γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση revenge porn. 

Η αγωγή θα επικεντρώνεται επίσης στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” που επίσης έχει πληγεί και υπάρχει μεγάλος οικονομικός κίνδυνος για το brandname της, το οποίο ανήκει στην εταιρεία παραγωγής “Tony Productions” του Αντώνη Κανάκη. 

Την ίδια στιγμή, τα κεντρικά πρόσωπα της εκπομπής παραμένουν σοκαρισμένα με τις τελευταίες εξελίξεις, με τον Αντώνη Κανάκη να λέει χαρακτηριστικά σε πρόσωπο του περιβάλλοντος του, πως δεν γνώριζε “τη σκοτεινή πλευρά του ανθρώπου που ξέρει από το 1982 και ήταν μαζί στην εκπομπή επί 15 χρόνια”. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις