Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το μήνυμα της πρώην συντρόφου του – «Σπάστε τη σιωπή και μιλήστε»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το μήνυμα της πρώην συντρόφου του – «Σπάστε τη σιωπή και μιλήστε»

Ηχηρό μήνυμα στέλνει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που είδε ξαφνικά τις πιο προσωπικές της στιγμές να δημοσιοποιούνται σε πορνογραφικά sites από τον άνθρωπο που εμπιστευόταν.

Η 30χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πως  ανέβαζε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες από τις ιδιωτικές τους στιγμές ακόμη και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA και δηλώνει προδομένη από τον πρώην σύντροφό της: «Είμαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, υφίσταμαι μεγάλη πίεση, στεναχωριέμαι να αναπαράγω τα ίδια δυσάρεστα γεγονότα που έζησα. Νιώθω προδομένη. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκα θα με πρόδιδε και θα με εξέθετε έτσι» σημείωσε.

Παράλληλα η νεαρή κοπέλα στέλνει το δικό της μήνυμα και σε άλλες γυναίκες που έχουν υποστεί το ίδιο και της καλεί να σπάσουν τη σιωπή και να βγουν μπροστά και να μιλήσουν.

«Έχω ακολουθήσει την νόμιμη οδό, εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη, πρέπει όλες οι κοπέλες να έχουν το θάρρος να μιλάνε όπως μίλησα και εγώ. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν» πρόσθεσε.

Η 30χρονη έχει κινηθεί νομικά από το 2019 και αναμένει τη νέα χρονιά να εκδικαστεί η υπόθεση που της έχει αφήσει ψυχικά τραύματα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε τα όσα έκανε και δηλώνει μετανιωμένος ενώ η δικηγόρος της 30χρονης ζητά την παραδειγματική τιμωρία του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις