Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το παρασκήνιο του γάμου του στην Αλόννησο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το παρασκήνιο του γάμου του στην Αλόννησο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε κρυφά στην Αλόννησο με την κάμερα της εκπομπής Τ-LIVE να πηγαίνει στο νησί και στο σημείο που έγινε ο πολιτικός γάμος.

Μετά από γνωριμία λίγων μόλις μηνών ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε την 1η Νοεμβρίου την κατά πολλά χρόνια νεότερη σύντροφό του.

Το σημείο στο οποίο έγινε ο γάμος είναι ένα ειδυλλιακό μέρος, μιας και το επιλέγουν πολλά ζευγάρια για τον πολιτικό τους γάμο, κυρίως το καλοκαίρι, λόγω της υπέροχης θέας. Εκεί ακριβώς παντρεύτηκε και ο γνωστός παρουσιαστής, ενώ στον γάμο του ζευγαριού βρέθηκαν μόνο δύο μάρτυρες που υπέγραψαν, αλλά και δύο ακόμη άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί. 

Από τους ελάχιστους που βρέθηκαν στο σημείο την ώρα του γάμου ήταν ο αντιδήμαρχος της περιοχής ο οποίος μίλησε στην κάμερα: «Ο γάμος ήταν μια ευχάριστη στιγμή για εμάς εδώ, έγινε σε κλειστό κύκλο, δεν ήθελε και ο ίδιος πολλά πολλά. Ήμασταν έξι άτομα συνολικά. Ο δήμαρχος, οι μάρτυρες και ένα ζευγάρι που περνούσε τυχαία από εκεί για να θαυμάσει τη θέα. Με το μηχανάκι είχε έρθει να παντρευτεί, δεν ήθελε να βγάλουμε φωτογραφίες. Ήταν χαρούμενος όμως, κανένας δεν περίμενε από τον Στάθη να παντρευτεί, αλλά και η σύζυγός του ήταν κάτι το οποίο ήθελε πολύ», είπε στο T-LIVE.

Παράλληλα οι κάτοικοι στην Αλόννησο δεν γνώριζαν το παραμικρό για τον γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Για τον γάμο του ενημερώθηκα μέσα από το διαδίκτυο, δεν ακούστηκε και κάτι βέβαια, κακά τα ψέματα εδώ πέρα ζούμε λίγοι άνθρωποι», είπε μόνιμος κάτοικος.

«Έχουμε πέσει από τα σύννεφα», λέει συνεργάτης του

Την ίδια ώρα συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου μιλώντας στην εκπομπή Tlive δεν έκρυψε την έκπληξή του για τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών. «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα και δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψει κανείς τι ακριβώς έχει γίνει. Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα δεν το ήξερε», ανέφερε μεταξύ των άλλων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις