Ελλάδα

Στάθης Ψάλτης: Συντετριμμένη η Καίτη Φίνου – “Αυτή τη στιγμή μας θα θυμάμαι…” [vid]

Εξαιρετικά δύσκολο ήταν για την Καίτη Φίνου να αποχαιρετήσει τον Στάθη Ψάλτη, ο οποίος κηδεύτηκε σήμερα στο νεκροταφείο Ζωφράφου. Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, την περασμένη Παρασκευή (21.04.2017), ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

“Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως έφυγε. Όλες οι κακές στιγμές σβήνονται και μένουν μόνο οι καλές…”, είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου, η οποία αναφέρθηκε και στη στιγμή που θα θυμάται πιο έντονα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα προκλητικά και αινιγματικά μηνύματα του 17χρονου που σκότωσε την Μάγια στην Πολωνία: «Δεν θα μάθετε τίποτα από εμένα»
O 17χρονος που συνελήφθη στην Κατερίνη, απείλησε τους δημοσιογράφους με μηνύσεις και στη συνέχεια προσπάθησε να τους υποδείξει για δράστη, ένα άλλο άτομο
16χρονη θύμα δολοφονίας