Σάββατο, 13 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Στάθης Ψάλτης, το τελευταίο χειροκρότημα – Πλήθος κόσμου στην κηδεία του

Στάθης Ψάλτης, το τελευταίο χειροκρότημα – Πλήθος κόσμου στην κηδεία του

– Φίλοι, συγγενείς και όσοι συνεργάστηκαν μαζί του αποχαιρέτησαν τον Στάθη Ψάλτη, στο νεκροταφείο Ζωγράφου
– Στεφάνι στη μνήμη του από την αγαπημένη του ΑΕΚ
– Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (21.04.2017) σε ηλικία 66 ετών, νικημένος από τον καρκίνο

Η αυλαία για τον Στάθη Ψάλτη έπεσε σήμερα στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Παρουσία πλήθους κόσμου, ανθρώπων που τον αγάπησαν μέσα από τις ταινίες και τις παραστάσεις του, καθώς και συγγενών, φίλων και συναδέλφων, ο σπουδαίος ηθοποιός οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία.

Συντετριμμένες η γυναίκα του Χριστίνα, η κόρη του Μαρία, η πρώην σύζυγός του, φίλοι, συγγενείς, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Παρόντες στην τελευταία παράσταση του Στάθη τους, μεταξύ άλλων, η Βάσια Τριφύλη, ο Ντίνος Καρύδης, ο Νίκος Παπαναστασίου, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, Σπύρος Μπιμπίλας, η Σοφία Βόσσου, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Τάκης Βουγιουκλάκης, η Μάρθα Καραγιάννη, η Καίτη Φίνου, η Λίλα Καφαντάρη, η Ελένη Φιλίνη, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, ο Γιάννης Βογιατζής, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Κώστας Πρέκας, ο Σταμάτης Γαρδέλης και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Δείτε τι δήλωσε η Μάρθα Καραγιάννη για τον Στάθη Ψάλτη

Δείτε τι θυμάται ο Ζανό Ντανιάς από τη συνεργασία του με τον Στάθη Ψάλτη

Τι δήλωσε ο Νίκος Παπαναστασίου

Μεταξύ άλλων έστειλαν στεφάνια ο Τάκης Ζαχαράτος και η Άντζελα Δημητρίου, ενώ ξεχώρισε εκείνο της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε