Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες κακοποιών της «Vor V Zakone» της γεωργιανής μαφίας

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες κακοποιών της «Vor V Zakone» της γεωργιανής μαφίας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δίνονται στη δημοσιότητα, με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 6 μελών εγκληματικής ομάδας Γεωργιανών, της «Vor V Zakone», που έκανε διακεκριμένες κλοπές από σπίτια, τοκογλυφίες κατ’ επάγγελμα, αρπαγές και εκβιάσεις.

Η εγκληματική ομάδα Γεωργιανών της «Vor V Zakone», εξαρθρώθηκε στις 12/1/24 από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών, αποσκοπεί αφενός στην διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων που έχουν τελεστεί από τους κατηγορούμενους σε βάρος και άλλων θυμάτων και για την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση με τα παραπάνω εγκλήματα και αφετέρου στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις.

Δείτε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες στη σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476202 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις