Ελλάδα

Στη φυλακή γνωστός ηθοποιός για εμπρησμό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας γνωστός ηθοποιός της δεκαετίας του ’80, καθώς καταδικάστηκε για εμπρησμό στην Σάμο.

Ο 65χρονος πλέον ηθοποιός, που έμεινες χαραγμένος στη μνήμη των Ελλήνων για τη συμμετοχή του σε πασίγνωστες ταινίες της εποχής, οδηγήθηκε στις φυλακές της Χίου μετά τη δίκη του για τον εμπρησμό σε σπίτι της Σάμου.

Ο 65χρονος τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζούσε στη Σάμο.

Ο ηθοποιός, τη δεκαετία του 1980, είχε κλέψει τις εντυπώσεις με το ταλέντο του, τη χαρακτηριστική αφάνα του και τη συμμετοχή του στις κινηματογραφικές ταινίες όπως «Έλα να γυμνωθούμε ντάρλινγκ» (1984), «Άγριες πλάκες στα θρανία» και «Αθήνα-Νέα Υόρκη: Το μεγάλο κόλπο» αλλά και σε δημοφιλείς σειρές όπως «Τα Καθημερινά» και «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στις Σέρρες με τον θάνατο 68χρονου: «Τον βρήκα νεκρό στον καναπέ, δεν γνωρίζω αν είχε διαφορές με κάποιον», λέει ο γιος του στο newsit.gr
Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε χτυπήματα από θλων όργανο και εσωτερική αιμορραγία - Δύο ημέρες νωρίτερα το σπίτι είχε βρεθεί αναστατωμένο.
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
Φωτιά στο Ρέθυμνο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ
Ο 52χρονος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για την καταστροφική πυρκαγιά με τους δύο νεκρούς πυροσβέστες - Στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι είχε εκπληρώσει πλήρως τα υπηρεσιακά του καθήκοντα
ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ