Ελλάδα

Στη φυλακή μέλη του κυκλώματος εκβιαστών στο οποίο συμμετείχαν και οπαδοί

Στη φυλακή οδηγούνται οι επτά εκ των οκτώ κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα (18.07.2024) για το νέο κύκλωμα εκβιαστών που εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Ο όγδοος κατηγορούμενος, για το κύκλωμα εκβιαστών, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ δύο φορές το μήνα σε ΑΤ και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται ενώ κάποιοι τήρησαν το δικαίωμα της σιωπής.

Συνολικά για την υπόθεση, συνελήφθησαν 14 κατηγορούμενοι, ενώ τέσσερις εξ αυτών είναι και οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Από την έρευνα των αστυνομικών του κυκλώματος προέκυψε πως οι συλληφθέντες αλλά και ακόμα 32 άτομα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία κατηγορούνται ότι πωλούσαν προστασία σε καταστήματα στην Αττική ενώ ταυτόχρονα προχωρούσαν σε ξυλοδαρμούς, βάζοντας επίσης φωτιές στα μαγαζιά. 

Συνολικά από την αστυνομία εξιχνιάστηκαν 78 εκβιασμοί σε καταστήματα, κυρίως σε εστιατόρια, καφέ μπαρ και νυχτερινά κέντρα.

Ακόμα, έξι πρόσωπα που συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές πρόκειται να απολογηθούν αύριο για την υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σταματούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 74χρονου ορειβάτη στο Βελούχι λόγω κακοκαιρίας
Στο Βελούχι επικρατούν έντονα φαινόμενα με πυκνή και σφοδρή χιονόπτωση, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη την κίνηση στο βουνό κατά τη διάρκεια της νύχτας
Έρευνες μέσα στα χιόνια στο Βελούχι για τον αγνοούμενο ορειβάτη 8
Συνελήφθη 45χρονος που πυροβόλησε τέσσερις ανήλικους στο Αίγιο - «Ο γιος μου έχει 15 σκάγια στο πόδι» λέει ο πατέρας του ενός
«Ο δικός μου γιος θα μπει αύριο για χειρουργείο. Δεν κατάλαβαν τι έχει γίνει καθόλου», είπε ο πατέρας του 15χρονου θύματος που δέχτηκε πυρά από την καραμπίνα του 45χρονου
Περιπολικό
Λύκος επιτέθηκε σε παρέα περιπατητών ανάμεσα σε Κρυονέρι και Βασιλικά Κτήματα Τατοΐου
Ο δήμος Αχαρνών συστήνει προσοχή στους εκδρομείς να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλείας, να μην τρέχουν σε περίπτωση συνάντησης με το ζώο αλλά να προσπαθούν να το απωθήσουν με έντονες φωνές και θόρυβο
Λύκος 6