Ελλάδα

Στη φυλακή μέλη του κυκλώματος εκβιαστών στο οποίο συμμετείχαν και οπαδοί

Στη φυλακή οδηγούνται οι επτά εκ των οκτώ κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα (18.07.2024) για το νέο κύκλωμα εκβιαστών που εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Ο όγδοος κατηγορούμενος, για το κύκλωμα εκβιαστών, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ δύο φορές το μήνα σε ΑΤ και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται ενώ κάποιοι τήρησαν το δικαίωμα της σιωπής.

Συνολικά για την υπόθεση, συνελήφθησαν 14 κατηγορούμενοι, ενώ τέσσερις εξ αυτών είναι και οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Από την έρευνα των αστυνομικών του κυκλώματος προέκυψε πως οι συλληφθέντες αλλά και ακόμα 32 άτομα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία κατηγορούνται ότι πωλούσαν προστασία σε καταστήματα στην Αττική ενώ ταυτόχρονα προχωρούσαν σε ξυλοδαρμούς, βάζοντας επίσης φωτιές στα μαγαζιά. 

Συνολικά από την αστυνομία εξιχνιάστηκαν 78 εκβιασμοί σε καταστήματα, κυρίως σε εστιατόρια, καφέ μπαρ και νυχτερινά κέντρα.

Ακόμα, έξι πρόσωπα που συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές πρόκειται να απολογηθούν αύριο για την υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 19χρονος με χτύπησε στο κεφάλι μαζί με φίλο του» λέει ο 18χρονος που ξυλοφόρτωσε συνομήλικό του στη Χαλκίδα
«Αποδεικνύεται ότι ο εντολέας μου έχει κακώσεις και έχει πάθει εγκεφαλική διάσειση από τα χτυπήματα, αυτός ήταν το θύμα», τονίζει ο δικηγόρος του 18χρονου που επιτέθηκε στον 19χρονο
Το θύμα ξυλοδαρμού στη Χαλκίδα
2
Η «Κυρά του Δέλτα» στον Έβρο απέκτησε ρεύμα έπειτα από 45 χρόνια – Με παρέμβαση Μητσοτάκη ηλεκτροδοτήθηκε η καλύβα της
Η καλύβα της κυρίας Παπακωστίδου βρίσκεται στις εκβολές του Δέλτα του ποταμού Έβρου και η ηλεκτροδότηση έγινε με πάνελ που τοποθετήθηκαν στην οροφή
Άρτεμη Παπακωστίδου, η «Κυρά του Δέλτα» με την ελληνική σημαία στον Έβρο
Καρέ καρέ η στιγμή που 4 κουκουλοφόροι εισβάλλουν σε σπίτι στη Βαρυμπόμπη - Άρπαξαν ολόκληρο συρτάρι και εξαφανίστηκαν
Οι κάτοικοι στην Βαρυμπόμπη κινητοποιήθηκαν και δημιούργησαν ομαδική συνομιλία στα social media για να ενημερώνουν ο ένας τον άλλο για ύποπτα άτομα στην περιοχή
Ληστές