Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Στη φυλακή ο αστυνομικός που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών – Προσωρινά κρατούμενος και ο προμηθευτής

Στη φυλακή ο αστυνομικός που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών – Προσωρινά κρατούμενος και ο προμηθευτής

Μετά τις πολύωρες απολογίες του για το κύκλωμα το ναρκωτικών, ο 33χρονος αστυνομικός και ο φερόμενος, προμηθευτής των ναρκωτικών ουσιών, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Ο 33χρονος αστυφύλακας, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ακόμα και με το περιπολικό, αρνήθηκε πως διακινούσε ουσίες και δήλωσε χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του σε αυτό το στάδιο δεν έπεισαν, και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Για την υπόθεση απολογήθηκε και η σύζυγος του με την κατηγορία πως γνώριζε τη δραστηριότητα του, κάτι που η ίδια αρνείται. Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη με υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε ΑΤ και 1.500 ευρώ εγγύηση.

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του και ο 33χρονος «γείτονας» του αστυνομικού, ο οποίος φέρεται να του προμήθευε τα ναρκωτικά. Ο άνδρας δήλωσε εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ισχυρίστηκε ότι αποθήκευε τις ουσίες κατ´ εντολή τρίτου προσώπου που τον κατονόμασε, ενώ κατ´εντολή του ίδιου προσώπου είχε κάνει και κάποιες παραδόσεις. Ο λόγος ήταν ότι είχε χρέος απέναντι του.

Κατηγορίες αντιμετωπίζει και η σύντροφος του «γείτονα,» η οποία αρνείται κάθε πράξη διακίνησης και αφέθηκε ελεύθερη με υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε ΑΤ.

Ενώπιον του 3ου ανακριτή ναρκωτικών απολογήθηκε και ο 34χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος φέρεται πελάτης του αστυνομικού. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Την ίδια τύχη είχε και ένας θείος του αστυνομικού, ο οποίος αντιμετώπιζε πλημμεληματικές κατηγορίες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις