Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην αντεπίθεση η φιλόλογος: «Ανακρίβειες στα ΜΜΕ – Ιερό καθήκον η προστασία του ψυχισμού ανηλίκων»

Στην αντεπίθεση η φιλόλογος: «Ανακρίβειες στα ΜΜΕ – Ιερό καθήκον η προστασία του ψυχισμού ανηλίκων»

Για πλήθος ανακριβειών που έχουν διαρρεύσει σχετικά με την υπόθεση της 35χρονης καθηγήτριας, η οποία κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικο μαθητή της, κάνει λόγο ο δικηγόρος της, Απόστολος Κόντος, σε νέα ανακοίνωση του.

Παράλληλα, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της κατηγορούμενης εκπαιδευτικού διαψεύδει πως η εντολέας του πρόκειται να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (08.02.2021) και τονίζει πως θα κρατήσουν «μέχρι κεραίας τους όρους μυστικότητας της ανάκρισης».

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της 35χρονης τονίζει:

«Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πλήθος δημοσιευμάτων με ανακρίβειες αναφορικά με την κατηγορούμενη και την εν γένει υπόθεση.

Click4more: «Θα ζήσουμε τον έρωτά μας στην Ευρώπη» – Οι φωτογραφίες και τα μηνύματα στον μαθητή που «έκαψαν» την καθηγήτρια

Κατανοώντας το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και σεβόμενοι τον μόχθο των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως έχει διαρρεύσει εσφαλμένως ότι η εντολέας μας θα απολογηθεί τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου.

Επισημαίνεται πως από πλευράς μας θα τηρήσουμε μέχρι κεραίας τους όρους της μυστικότητας της ανάκρισης, όπως ο νόμος και η δεοντολογία μας επιβάλει.

Ιερό καθήκον όλων μας δεν μπορεί παρά είναι η προστασία του ψυχισμού του 14χρονου ανηλίκου και της γαλήνης της οικογένειάς του.

Την ίδια ευαισθησία οφείλουμε να επιδείξουμε στην ανήλικη κόρη της κατηγορούμενης και την οικογένειά της, των οποίων η ιδιωτικότητα συνθλίβεται καθημερινά», καταλήγει ο δικηγόρος της κατηγούμενης φιλολόγου, Απ. Κόντος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις