Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Στις 18 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η νέα σχολική χρονιά για 4 νηπιαγωγεία στην Αγία Παρασκευή

Στις 18 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η νέα σχολική χρονιά για 4 νηπιαγωγεία στην Αγία Παρασκευή

Με παρατράγουδια ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για τέσσερα νηπιαγωγεία του δήμου Αγίας Παρασκευής, καθώς στις ανακοινώσεις με την υπογραφή του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά αναστέλλεται η λειτουργία τους μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Όπως έγινε γνωστό ενώ οι κτιριακές υποδομές στο σύνολο τους σχεδόν είναι έτοιμες ωστόσο ο προαύλιος χώρος δεν είναι ακόμα ικανός να εξυπηρετήσει τα παιδιά νηπιακής ηλικίας, καθώς ο αρχικός προγραμματισμός δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και την ολοκλήρωση πλήρως των τεχνικών εργασιών.

Έτσι η νέα σχολική χρονιά για το 9ο, 3ο, 12ο και 6ο νηπιαγωγείο θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Δευτέρα με τους γονείς να καταγγέλλουν την δημοτική αρχή και αδιαφορία.

Σύμφωνα με τους γονείς που βρέθηκαν σήμερα στο κτιριακό συγκρότημα επί των οδών Πατρόκλου και Γούναρη, στο οποίο θα εγκατασταθούν το 9ο, 3ο και 12ο νηπιαγωγείο, ο χώρος εξακολουθούσε να θυμίζει εργοτάξιο, καθώς ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί η κεντρική καγκελόπορτα, ενώ ξυλεία και κάθε λογής υλικό που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή υπάρχει διάσπαρτο στο σημείο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις