Ελλάδα

Στις 23 Νοεμβρίου στο «εδώλιο» ο «ψευτογιατρός» – Τι συνέβη με την δίκη του

Στις 23 Νοεμβρίου 2021 θα συνεχιστεί η δίκη του «ψευτογιατρού» και των 16 συγκατηγορουμένων του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας κι αυτό γιατί κατά τη σημερινή (σ.σ. Παρασκευή, 12.11.2021) συνεδρίαση, ο «ψευτογιατρός» δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Όπως σας πληροφόρησε έγκαιρα το newsit.gr, ο ψευτογιατρός δήλωσε ασθένεια ενώ υπήρξαν αιτήματα για την αλλαγή αίθουσας στην οποία έχει προσδιοριστεί η υπόθεση, λόγω της μικρής χωρητικότητας.

Τελικά, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν σύμφωνα και με τις επόμενες δικασίμους που ανακοίνωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου, η δίκη για την συγκεκριμένη υπόθεση θα διεξάγεται στην ίδια μικρής χωρητικότητας αίθουσα, καθώς δεν βρέθηκε άλλος μεγαλύτερος χώρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική