Ελλάδα

Στις 7 Δεκεμβρίου η δίκη του Λευτέρη Κρέτσου για τις τηλεοπτικές άδειες

Αναβλήθηκε για τις 7 Δεκεμβρίου 2022 η δίκη στο ΣΤ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με κατηγορούμενο τον πρώην γενικό γραμματέα Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσο, που κατηγορείται για ψεύδη βεβαίωση.

Η υπόθεση οδηγήθηκε σε νέα αναβολή εξαιτίας της απουσίας αρκετών μαρτύρων βουλευτών, με τον εισαγγελέα να προτείνει αναβολή της δίκης του Λευτέρη Κρέτσου.

«Προτείνω αναβολή για το 352 ΚΠΔ. Απουσιάζουν αρκετοί μάρτυρες. Επειδή είναι βουλευτές έχουν ακαταδίωκτο» ανέφερε ο εισαγγελέας.

«Οι κατηγορούμενοι είναι εδώ και θέλουν να δικαστούν. Οι απόντες βουλευτές εκπροσωπούνται άξια από τον κ. Βορίδη» ανάφερε η υπεράσπιση με το δικαστήριο να ακολουθεί την εισαγγελική πρόταση και να δίνει αναβολή στη υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έξω τα εκτρώματα από την Πινακοθήκη»: Νέα συγκέντρωση μετά από κάλεσμα του πρώην βουλευτή Νικόλαου Παπαδόπουλου
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για την επιστροφή των έργων που είχαν βανδαλιστεί αλλά στοχοποίησαν και τους ΛΟΑΤΚΙ, τα εμβόλια, και τους μετανάστες
Photo 4