Ελλάδα

Στις φλόγες τρία αυτοκίνητα στα Πατήσια μετά από εμπρησμό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στα Πατήσια μετά από φωτιά που ξέσπασε σε τρία αυτοκίνητα.

Το περιστατικό συνέβη στις 3.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (21.02.2024) όταν τρία αυτοκίνητα που βρισκόταν σταθμευμένα στην οδό Αιλιανού στα Πατήσια τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Μόλις οι κάτοικοι αντιλήφθηκαν τη φωτιά ειδοποίησαν την πυροσβεστική και στο σημείο βρέθηκαν τρία οχήματα με 8 πυροσβέστες. Μάλιστα έσβησαν γρήγορα τη φωτιά που δεν πρόλαβε έτσι να επεκταθεί και σε άλλα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στην περιοχή.

Από τη φωτιά τα τρία αυτοκίνητα υπέστησαν μεγάλες υλικές ζημιές με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εμπρησμό.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φραγκούλης για τραγωδία στην Ψάθα: «Έλειψε ο συντονισμός των ελικοπτέρων – Δεν επιτρέπεται να επιχειρούν ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο ρίψης νερού»
Ο πραγματογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων Παντελής Φραγκούλης αναλύει τα πρώτα στοιχεία της τραγωδίας και εξηγεί τι, κατά την εκτίμησή του, μπορεί να οδήγησε στη σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων
Ελικόπτερο 22
Δολοφονία στην Κυψέλη: Ο 26χρονος σκότωσε την Βρετανίδα επειδή «ήθελε να κάνει τη σύντροφό του χριστιανή» – Η μαρτυρία «κλειδί»
Η σύντροφος του δράστη κατέθεσε στις αρχές ότι ο 26χρονος της αποκάλυψε ότι σκότωσε την Βρετανίδα «επειδή πίστευε πως θέλει να την κάνει χριστιανή»
Η 38χρονη που βρέθηκε νεκρή στην Κυψέλη 13
Η ανατριχιαστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα από τη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Πυκνοί καπνοί, φωτιά και μεγάλη αγωνία»
Η διασώστρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποκάλυψε ακόμη ότι τα δύο ελικόπτερα κατέπεσαν σε διαφορετικά σημεία, σε μικρή μεταξύ τους απόσταση
Ελικόπτερο