Ελλάδα

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο τα 11 κρούσματα κορονοϊού – Πως ένας ασθενής κόλλησε άλλους 10

Ο ασθενής που νοσηλευόταν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο δεν γνώριζε ότι είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό. Πόσοι νοσηλεύονται από τους 11 και πόσοι είναι σε κατ' οίκον περιορισμό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε σήμερα 21 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα τονίζοντας ότι τα 11 από αυτά είναι από υγειονομική δομή του στρατού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr όλα ξεκίνησαν από έναν ασθενή που νοσηλευόταν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και δεν γνώριζε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ασθενής αυτός μόλυνε άλλα άτομα που νοσηλεύονταν στο 401 στον ίδιο θάλαμο και επίσης άτομα από το συγγενικό του περιβάλλον και αποκλειστικές νοσοκόμες.

Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έξι από τους 11 είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό και από τα πέντε κρούσματα που νοσηλεύονταν στο 401 τα 3 μεταφέρθηκαν στο ΝΙΜΙΤΣ.

Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο γυναικολόγος δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα», λέει πελάτισσα του 52χρονου που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων
«Δεν με έκανε να νιώσω άβολα με κάτι», εξηγεί στο newsit.gr η γειτόνισσα του γιατρού - Απολογείται ο 52χρονος για το υλικό που βρέθηκε στο σπίτι και το ιατρείο του
Ο 52χρονος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία
Δίκη για Τέμπη: «Αν δεν υπήρχε η αλλοίωση στον χώρο θα μπορούσαν να απαντηθούν πολλά ερωτήματα» κατέθεσε η μητέρα του Ιορδάνη Αδαμάκη
«Στο τέλος θέλω μια απάντηση σαν γονιός, ψάξτε το, πιστεύω ότι θα δοθεί μια απάντηση σε αυτό που συνέβη» κατέθεσε ο Αδάμ Αδαμάκης, πατέρας του Ιορδάνη
Η αίθουσα που γίνεται η δίκη για τα Τέμπη