Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Στο Black Friday 2020 κάνουμε έκπληξη στα παιδιά μας με must προϊόντα gaming

Στο Black Friday 2020 κάνουμε έκπληξη στα παιδιά μας με must προϊόντα gaming

Αυτή τη Black Friday όλοι οι γονείς μπορούμε να γίνουμε guru στο gaming για χάρη των παιδιών μας.

Όλοι ζούμε περισσότερο μέσα στο σπίτι, με μπόλικες… τηλ-δραστηριότητες – εκπαίδευση & εργασία. Περισσότερο από ποτέ, αυτή την περίοδο, τα παιδιά μας έχουν ανάγκη να εμπλουτίσουν την ψυχαγωγία τους μέσα στο σπίτι.  Τώρα είναι λοιπόν η στιγμή να σταθούμε στο ύψος των προσδοκιών τους. Να κάνουμε τη διαφορά αυτή τη «Μαύρη Παρασκευή» επιλέγοντας έξυπνα gaming προϊόντα που θα εκπλήξουν ευχάριστα τους μικρούς ή και μεγάλους ήρωες του σπιτιού.

Και που αλλού να απευθυνθείς για σίγουρες online Black Friday τιμές; Φυσικά στο public.gr. Με 2.500.000 προϊόντα σε Black Friday προσφορές μπορείς να μείνεις ήσυχος ότι οι επιλογές σου θα φέρουν πολλά χαμόγελα μέσα στο σπίτι.

Διάλεξε δώρα που απαντούν στα ενδιαφέροντα των μικρών και μεγάλων …παιδιών

Αθλητισμός, γρίφοι, περιπέτεια ή παιχνίδια στρατηγικής… οι επιλογές είναι πολλές. Με χιλιάδες επιλογές σε ηλεκτρονικά παιχνίδια, το public.gr γίνεται ένας μοναδικός προορισμός για την ψηφιακή διασκέδαση μικρών και μεγάλων. Ιδιαίτερα μάλιστα αυτή την περίοδο, αφού στο Public θα βρεις μοναδικές Black Friday τιμές.

Το πιο βασικό συστατικό της gaming διασκέδασης, όμως, είναι οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες, που μπορούν να δημιουργήσουν μία μοναδική εμπειρία. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές που, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, μπορούν πραγματικά να προσφέρουν μία ολοκληρωμένη ψηφιακή ψυχαγωγία.

Για παράδειγμα, υπάρχουν κονσόλες όπως το Microsoft Xbox One, το Nintendo Switch, το Wii U και το PlayStation 5 που υποστηρίζουν μία σειρά από παιχνίδια και δραστηριότητες που μετατρέπουν τις ατελείωτες ώρες μέσα στο σπίτι σε όμορφη διασκέδαση. Εάν πάλι τα παιδιά του σπιτιού προτιμούν το PC, τότε μπορείς να αναζητήσεις περιφερειακά που θα τους προσφέρουν μοναδικές παιχνιδο-εμπειρίες και όχι μόνον!

Τώρα είναι η ευκαιρία

Και αφού είπαμε τα βασικά, ας δούμε τι άλλο μπορείς να αγοράσεις αυτή τη Black Friday από το Public.gr, εφόσον δεν μπορείς φυσικά να επισκεφθείς τα καταστήματα. Επενδύοντας λίγο παραπάνω και αξιοποιώντας τις μοναδικές Black Friday προσφορές, μπορείς να βελτιώσεις τον gaming εξοπλισμό σου με ένα νέο μηχανικό πληκτρολόγιο ή ένα gaming headset. Οι επιλογές είναι πολλές αλλά εσύ αποφασίζεις, με βάση το budget που θέλεις να διαθέσεις.

Και επειδή και εμείς οι γονείς .. άνθρωποι είμαστε, μπορούμε να εφαρμόσουμε την παροιμία ‘το τερπνόν μετά του ωφελίμου’. Συμπληρώνουμε λοιπόν το gaming set με μία νέα ποιοτικότερη τηλεόραση ή ένα κορυφαίο monitor με υψηλό ρυθμό ανανέωσης … για να μπορέσουμε να δούμε και καμιά ταινιούλα το βράδυ σαν άνθρωποι!

Για να μην χαθείς στο gaming τοπίο επιλογών και στις Black Friday προσφορές

«Έρευνα» και «επιλογές». Δύο λέξεις που προσδιορίζουν τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς. Κάνε την έρευνά σου εγκαίρως, ρώτησε τους γνώστες, εξοικειώσου με τις επιλογές, βάλε πολλές επιλογές στη λίστα σου και stay tuned στα deals που δημοσιεύει το Public.

Mην ξεχνάς ότι η ενημέρωση είναι αυτή που θα σε κρατήσει μέσα στο … ‘παιχνίδι’. Επειδή ‘βρέχει’ προσφορές τις ημέρες του Black Friday 2020, για να μην ‘χάσεις την μπάλα’ με τις επιλογές σε τιμές και προϊόντα που δε θα σταματάνε να περνάνε από την οθόνη σου, το Public είναι εδώ να σε βοηθήσει και σε αυτό. Μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τις Black Friday προσφορές απευθείας, αρκεί να γραφτείς στο newsletter του.

Αντί επιλόγου: Αντιμετωπίζοντας τις αμφιβολίες μας για το ηλεκτρονικό παιχνίδι

Και για εκείνους τους γονείς που έχουν ενδοιασμό σχετικά με τον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ας μην ξεχνάμε ότι το ψηφιακό παιχνίδι είναι μια μορφή ψυχαγωγίας, η οποία πάντα με τη δική μας υποστήριξη, καθοδήγηση και έλεγχο, μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, να καλλιεργήσουν σχέσεις με φίλους και να βελτιώσουν τη στρατηγική σκέψη.

Όλες οι πλατφόρμες έχουν παιχνίδια που μπορούν τα παιδιά να παίξουν με τους γονείς τους, μόνα τους αλλά και με φίλους τους. Άλλωστε, όσοι έχουν εμπειρία από τον κόσμο της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας μπορεί να αναγνωρίσουν ότι τα παιδιά μέσα από τα παιχνίδια αυτά μπορεί να οικοδομήσουν επιμονή για να πετύχουν τον στόχο του παιχνιδιού, να αναπτύξουν ανθεκτικότητα και να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες μέσα από ένα ομαδικό ψηφιακό παιχνίδι.

Τα παιχνίδια που είναι συναρπαστικά και απαιτούν δεξιότητες στρατηγικής, καλούν τους παίκτες να συγκρατήσουν και να συλλέξουν πολλές πληροφορίες αλλά και να παραμένουν σε ετοιμότητα, διαθέτοντας την ικανότητα της άμεσης απόφασης και αντίδρασης. Δεξιότητες που είναι ούτως ή άλλως απαραίτητες στη σύγχρονη εποχή!

Γι΄ αυτό,  ας μη διστάσουμε να ανακαλύψουμε τα καλύτερα Public deal τη φετινή Black Friday. Κάνοντας έκπληξη στα παιδιά μας με gaming δώρα από το public.gr θα γίνουμε ήρωες στα μάτια των δικών μας ηρώων!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις