Δευτέρα, 17 Ιουν.
27oC Αθήνα

Στο The Ellinikon Experience Park και το Golden Hall φιλοξενήθηκαν εντυπωσιακές παραστάσεις του Piano City Athens 2024

Στο The Ellinikon Experience Park και το Golden Hall φιλοξενήθηκαν εντυπωσιακές παραστάσεις του Piano City Athens 2024

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις του Piano City Athens που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου στο The Ellinikon Experience Park και το Golden Hall της LAMDA Development.

H είσοδος στις εκδηλώσεις του δημοφιλούς μουσικού φεστιβάλ, που έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα, ήταν δωρεάν και η ανταπόκριση του κοινού επιβεβαίωσε την προτίμηση του κόσμου στις καινοτόμες καλλιτεχνικές δράσεις.

«Piano & Hip Hop Show» & «COSMOS Laser Show & Piano»: Μουσικοί αυτοσχεδιασμοί, θεαματικές χορογραφίες και ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα στο The Ellinikon Experience Park.

Η  ξεχωριστή συνύπαρξη κλασικής μουσικής με street dance, ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου στο The Ellinikon Experience Park. Ο ταλαντούχος πιανίστας Ηλίας Καλούδης παρουσίασε αυτοσχεδιασμούς μοντέρνων κομματιών, ενώ η βραβευμένη εφηβική ομάδα χορού #DOSrs χάρισε θεαματικά act, υπό την καθοδήγηση των χορογράφων Άννα Αθανασιάδη και Ελένη Κυριακίδη.

Την Κυριακή 19 Μαΐου, φωτεινές ακτίνες έδωσαν ρυθμό στις  μελωδίες, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους θεατές του «COSMOS Laser Show & Piano». Το οπτικοακουστικό υπερθέαμα συνδύασε μαγευτικές, live μελωδίες στο πιάνο από τον καταξιωμένο συνθέτη Victor, με ένα φαντασμαγορικό Laser Show, εντυπωσιάζοντας όσους είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν. 

«The Magical Musicals»: Νοσταλγία και ρομαντισμός στο Golden Hall

Έξι διαδοχικές παραστάσεις με τη σοπράνο Ντένια Λεβέντη και τον πιανίστα Σπύρο Παπαθεοδώρου φιλοξένησε το Golden Hall. Οι καλλιτέχνες ταξίδεψαν το κοινό με μελωδίες από το Broadway, το West End και το Hollywood, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη νοσταλγία και ρομαντισμό. Οι παραστάσεις «The Magic of Musicals» πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Μαΐου με μεγάλη συμμετοχή από επισκέπτες του αγαπημένου Εμπορικού Κέντρου της LAMDA Development.

Με στόχο να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες στο κοινό, η Lamda Development συνεχίζει να υποστηρίζει και να παρουσιάζει πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τα website και ακολουθείστε τα Social Media:  

The Ellinikon Experience Park

THE ELLINIKON | Instagram

The ΕLLINIKON | Facebook

THE ELLINIKON | YouTube

#TheEllinikon #ExperiencePark #todikomasparko

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις