Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Στο Εφετείο ο Βγενόπουλος με εκατοντάδες στο πλευρό του

Στο Εφετείο ο Βγενόπουλος με εκατοντάδες στο πλευρό του

Το αίτημα έκδοσης από τις Κυπριακές αρχές δύο συνεργατών του επικεφαλής του ομίλου MIG, Ανδρέα Βγενόπουλου συζητείται σήμερα ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας.

Ο επιχειρηματίας προσήλθε γι’ αυτό το λόγο στο Εφετείο προκειμένου να παρασταθεί με την ιδιότητα του δικηγόρου στη συζήτηση. Επίσης στο Εφετείο βρίσκονται εκατοντάδες εργαζόμενοι του ομίλου Υγεία, Vivartia, Αττικά group κλπ, οι οποίοι κατέφθασαν με πούλμαν, για να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στο πρόσωπο του προέδρου του ομίλου MIG.

Προσερχόμενος ο Ανδρέας Βγενόπουλος υποστήριξε οτι αν και υπάρχει ανησυχία για παρεμβάσεις υπέρ των Κυπριακών αρχών ο ίδιος δεν συμμερίζεται αυτή την ανησυχία καθώς, όπως είπε , η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια. Την ίδια στιγμη τόνισε πως απο τη MIG ζουν 30.000 οικογένειες.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του επιχειρηματία Μ. Δημητρακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος του αναπληρωτή υπουργου Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου εκφράζοντας την ευχή να μην υιοθετηθούν οι νομικές του απόψεις σε θέματα εκδόσεων από την ελληνική δικαιοσύνη.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε