Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη

Στο νοσοκομείο η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη
Φωτογραφία Eurokinissi

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (06.07.2018) η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η κατάσταση της υγείας της κυρίας Γεωργίας επιδεινώθηκε μετά την έναρξη της δίκης και από την στιγμή που συνάντησε από κοντά την περασμένη Τετάρτη τον άνθρωπο που κατηγορείται ότι σκότωσε την κόρη της.

Μέσα στο δικαστήριο κατέρρευσε στα χέρια των δικών της ανθρώπων πολλές φορές. Λίγο μετά την διακοπή της δίκης τα παιδιά της τη μετέφεραν άρον άρον στο σπίτι τους. Στο πλευρό της βρέθηκαν και ειδικοί για να τη βοηθήσουν.

Η 32χρονη εφοριακός δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο, στις 18 Οκτωβρίου 2017, όταν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος την σκότωσε με 14 μαχαιριές.

Ο κατηγορούμενος αρχικά είχε ομολογήσει το έγκλημα υποστηρίζοντας πως κίνητρο ήταν η κλοπή της τσάντας της 32χρονης και ότι την μαχαίρωσε όταν εκείνη αντιστάθηκε. Στη συνέχεια, ωστόσο, ανακάλεσε. Υποστήριξε ότι σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη κατά παραγγελία και ότι υπάρχουν δύο ηθικοί αυτουργοί που του υποσχέθηκαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει την εφοριακό.

Είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστείας που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα και παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

ΠΗΓΗ: STAR

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις