Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Στον ανακριτή η Βατίδου για να απολογηθεί – Μαζί της ο Κούγιας – Τι δήλωσε

Στον ανακριτή η Βατίδου για να απολογηθεί – Μαζί της ο Κούγιας – Τι δήλωσε

Στα δικαστήρια έφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας η Εύη Βατίδου, προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή για το περιστατικό στη Γλυφάδα με τον τραυματισμό της 57χρονης. 

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας που είναι μαζί με την Εύη Βατίδου στα δικαστήρια, δήλωσε ότι ο οδηγός «ακολούθησε μία μόνη της, ανυπεράσπιστη γυναίκα μες στη νύχτα, την έκλεισε, κατέβηκε από τη μηχανή του η οποία δεν είχε αριθμό, την έβρισε και της ξεκόλλησε στην κυριολεξία τον καθρέφτη του αυτοκινήτου σε μία άγρια συμπεριφορά, οι φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές.

Την ακολούθησε και άρχισε να τη βρίζει με τα χυδαιότερα λόγια παρουσία μίας γυναίκας που ήταν στο πίσω κάθισμα της μηχανής, μετά άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο με το κράνος, ανέβηκε πάλι στη μηχανή και δεν περίμενε ότι η πρώην σύζυγός μου, που έχει μια δική της αντίληψη για την απονομή του δικαίου, θα τον ακολουθούσε. Την οδήγησε πάνω στα κατσάβραχα του Υμηττού.

Τον ακολούθησε μέχρι ένα σημείο, γιατί από εκεί και πέρα δεν μπορείς να μετακινηθείς και αυτό αποδείχτηκε από το γεγονός ότι ανατράπηκε η μηχανή, γι’ αυτό το λόγο έπεσε και γι’ αυτό το λόγο έχει υποστεί κατάγματα στο χέρι και στο πόδι η σύντροφός του. Πήγε στην αστυνομία κι έκανε μία ψεύτικη δήλωση ότι δήθεν η πρώην σύζυγός μου τον χτύπησε με υπερβολική ταχύτητα».

Σημειώνεται πως σε βάρος της παρουσιάστριας και πρώην μοντέλου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις