Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στον ανακριτή ο 58χρονος για το ριφιφί στο Ψυχικό – Δίπλα του η Τέτα Καμπουρέλη

Στον ανακριτή ο 58χρονος για το ριφιφί στο Ψυχικό – Δίπλα του η Τέτα Καμπουρέλη

Ενώπιον του 12 τακτικού ανακριτή βρίσκεται ο 58χρόνος επιχειρηματίας προκειμένου να απολογηθεί για τη διάρρηξη τεσσάρων θυρίδων σε γνωστή, συστημική, τράπεζα του Ψυχικού. Ο κατηγορούμενος, συνοδεία αστυνομικών, οδηγήθηκε πριν από λίγο στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε φτάσει και η σύζυγος του, Τέτα Καμπουρέλη, η οποία αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Για την υπόθεση με το ριφιφί στις θυρίδες στην τράπεζα στο Ψυχικό έχουν απαγγελθεί σε βάρος του 58χρόνου κατηγορουμένου τρεις κατηγορίες, αυτές των διακεκριμένων κλοπών κατ΄εξακολούθηση, της απείθειας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Click4more Ριφιφί σε τράπεζα στο Ψυχικό: «Φάντασμα» ο θησαυρός που κλάπηκε από τις θυρίδες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, θα καταθέσει στον ανακριτή πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα στο οποίο θα υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με τη παραβίαση των τεσσάρων θυρίδων.

Η Τέτα Καμπουρέλη φτάνει στα δικαστήρια 

Με κατεβασμένο κεφάλι ο κατηγορούμενος 

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του θα επιχειρήσει να αντικρούσει το βασικό στοιχείο που υπάρχει στη δικογραφία σε βάρος του και αφορά στο γενετικό του υλικό που εντοπίστηκε σε μία από τις θυρίδες. Για το λόγο αυτό αναμένεται να ορίσει τεχνικό σύμβουλο.

Η πλευρά του 58χρονου φέρεται να υποστηρίζει ότι το dna του, εντοπίστηκε σε κινητό αντικείμενο και συγκεκριμένα σε ένα πλαστικό κουτί, το οποίο, όπως υποστηρίζει, δεν υπάρχει ως πειστήριο στη δικογραφία, ούτε έχει κατασχεθεί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις