Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Στον ανακριτή οι τρεις για το κύκλωμα μαστροπείας που κρατούσε «φυλακισμένη» την 28χρονη

Στον ανακριτή οι τρεις για το κύκλωμα μαστροπείας που κρατούσε «φυλακισμένη» την 28χρονη
ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

Στο ανακριτή οδηγήθηκαν οι τρεις άνδρες που φέρονται ότι είχαν μετατρέψει τη ζωή μιας 28χρονης κοπέλας σε κόλαση, καθώς φέρονται να την κρατούσαν «φυλακισμένη» και την εξέδιδαν σε οίκους ανοχής της Αθήνας. 

Ο εφιάλτης για τη γυναίκα ξεκίνησε όταν απάντησε σε αγγελία μέσω social media για δουλειά σερβιτόρας. Τότε ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 28 ετών, συναντήθηκε μαζί της.

Click4More: Αυτά είναι τα σπίτια κολαστήρια που κρατούσαν φυλακισμένη την 28χρονη από τη Θεσσαλονίκη

Εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της, την οδήγησε στο πρώτο από τα δύο σπίτια που την κράτησε φυλακισμένη μαζί με τους ακόμα δύο συλληφθέντες ηλικίας 40 και 61 ετών. Εκεί, φέρεται να της άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο και να την χτυπούσε ακόμη και με αλυσίδες όσες φορές το θύμα τολμούσε να φέρει αντίρρηση σε όσα την εξανάγκασε να κάνει.

ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

Επί σχεδόν δυο χρόνια η 28χρονη ζούσε τη μαρτυρική κατάσταση, με τους κατηγορούμενους να της έχουν πάρει την ταυτότητα και όλα τα χαρτιά της για να μη μπορεί να διαφύγει! 

30 πελάτες την ημέρα!

Οι μαστροποί ανάγκαζαν την άτυχη γυναίκα να δέχεται 30 «πελάτες» την ημέρα, έπαιρναν ο καθένας τους από 10 ευρώ και η κοπέλα τίποτα. 

Από το διαμέρισμα, στην περιοχή των Πατησίων και συγκεκριμένα, στην οδό Πάφου, όπου την κρατούσαν αρχικά, την μετακινούσαν με αυτοκίνητο. Τόσο το σπίτι όσο και το αυτοκίνητο είχαν παραχωρηθεί από τον 61χρονο Έλληνα. 

Το τελευταίο διάστημα, ο 28χρονος φέρεται να κρατούσε την κοπέλα σε ένα διαμέρισμα στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα, στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών. Από εκεί κατάφερε να δραπετεύσει και να καταγγείλει τα βασανιστήρια που περνούσε στα χέρια του αδίστακτου προαγωγού. 

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις