Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Στον ανακριτή το 31χρονο μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης

Στον ανακριτή το 31χρονο μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης

Στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το 31χρονου μοντέλο που συνελήφθη τo βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Γλυφάδα, καθώς σε έλεγχο αστυνομικών στο αυτοκίνητο της εντοπίστηκαν 35 φιξάκια κοκαΐνης.

Το μοντέλο μεταφέρθηκε πριν λίγη ώρα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στα γραφείο της ανακρίτριας στη Σχολή Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών. Η 31χρονη αναμένεται να ισχυριστεί στην απολογία της ότι κάποιοι τοποθέτησαν τα ναρκωτικά στο κάθισμα του αυτοκινήτου τους προκειμένου να την ενοχοποιήσουν. Μάλιστα στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στον ανακριτή βρίσκεται ο πατέρας της και φίλοι της, οι οποίοι αναμένεται να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης.

Το μοντέλο συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα, μετά από έλεγχο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο αυτοκίνητο της, όπου εντόπισαν κάτω από το κάθισμα του οδηγού 35 γραμμάρια κοκαΐνης. Η ίδια στην κατάθεση της στους αστυνομικούς, δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πως βρέθηκαν τα ναρκωτικά κάτω από από το κάθισμα του οδηγού του αυτοκινήτου που είναι ιδιοκτησίας της.

Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι έλειπε εκτός Αθηνών τις προηγούμενες ημέρες με το αυτοκίνητο της να είναι σταθμευμένο, ενώ οι δικηγόροι της έχουν ζητήσει να γίνει πραγματογνωμοσύνη εάν το αυτοκίνητο της έχει υποστεί διάρρηξη με ηλεκτρονικά μέσα.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις