Ελλάδα

Στον Άρειο Πάγο οι γονείς του Άλκη – Ζήτησαν απόδοση δικαιοσύνης

Να αποδοθεί Δικαιοσύνη στην υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού τους ζήτησαν από την ηγεσία της δικαιοσύνης οι γονείς του 19χρονου Αλκη Καμπανού, που έχασε τη ζωή του μετά από άγρια επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Οι γονείς του Άλκη, παρουσία του συνηγόρου της οικογένειας Αλέξη Κούγια, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί διαδοχικά με την πρόεδρο και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Στις συναντήσεις οι οποίες διήρκεσαν περισσότερο από δυο ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά και η συγκίνηση πολύ μεγάλη. 

Οι γονείς του Άλκη ζήτησαν από τους ανώτατους δικαστές να αποδοθεί Δικαιοσύνη για το παιδί τους και να σταματήσει η τυφλή οπαδική βία.

Υπενθυμίζεται πως  πρόσφατα μετά από παραγγελία του κυρίου Πλιώτα άρχισε μεγάλη έρευνα για τη βία μεταξύ οπαδών και ασκήθηκαν οι πρώτες διώξεις, ενώ υπήρξαν και προφυλακίσεις. 

Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη πολλές ακόμα δικογραφίες.

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των γονιών του 19χρονου με την ηγεσία του Αρείου Πάγου, τόνισε: «Σε λίγα χρόνια θα συμπληρώσω 50 χρόνια δικηγορίας. Αλλά αυτό που έζησα σήμερα στο γραφείο της προέδρου του Αρείου Πάγου κυρίας Γεωργίου με τους γονείς του αείμνηστου Αλκη Καμπανού και την σεβαστή κυρία πρόεδρο του Αρείου Πάγου είναι συγκλονιστικό και δεν μπορώ με λόγια να το περιγράψω. 

Η ελληνική δικαιοσύνη είναι τυχερή που επικεφαλής της είναι η άνθρωπος πρώτα απ’ όλα κυρία Γεωργίου. 

Η συνάντηση μαζί της αλλά και μαζί με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Πλιώτα είναι το μεγαλύτερο βάλσαμο για τους τραγικούς γονείς του αείμνηστου Άλκη στη πληγή που άνοιξε σε αυτούς η απάνθρωπη συμπεριφορά αυτών των 12 αδίστακτων εγκληματιών που μέχρι σήμερα ούτε οι ίδιοι ούτε το οικογενειακό τους περιβάλλον έχουν προφέρει τη λέξη “συγγνώμη” είτε δημόσια είτε ιδιωτικά. 

Η συνάντηση ήταν απολύτως μυστική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητος και δεν θα έκανα αυτή τη δήλωση εαν η συνάντηση δεν αποκαλύπτετο από δημοσιογράφους οι οποίοι τους συνάντησαν εντελώς τυχαία έξω από τον Άρειο Πάγο». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοχος 55χρονος που παρενοχλούσε 4χρονο κοριτσάκι και έστελνε ερωτικά γράμματα σπίτι του στην Θεσσαλονίκη - «Δεν την έχω πειράξει ποτέ»
Οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αρχές αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε από τις συστάσεις που του έγιναν συνεχίζοντας να την παρενοχλεί
Ανήλικη 1
Ένας 21χρονος δολοφόνησε την 52χρονη μητέρα του στη Λάρισα - Προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα με τον ξάδερφό του
Οι δράστες τύλιξαν την γυναίκα σε ένα πάπλωμα για να την βγάλουν από το σπίτι, όταν τους είδε κάποιος γείτονας και ειδοποίησε την Αστυνομία
Δολοφονία Λάρισα 16
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες