Δευτέρα, 20 Μαΐ
26oC Αθήνα

Στον Εισαγγελέα ο Dj που επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του

Στον Εισαγγελέα ο Dj που επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του

Το κατώφλι του εισαγγελέα θα περάσει στις 12 το μεσημέρι γνωστός Dj, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του – μοντέλο . Η επίθεση έγινε όταν εκείνη εθεάθη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας, με τον καινούργιο της σύντροφο.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο διάσημος Dj διασκέδαζε με την παρέα του, όταν στο κλαμπ έφτασε η πρώην συντροφός του, πανέμορφο μοντέλο με τον άντρα που την συνόδευε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Dj, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, αρχικά υπήρξε ένας διαπληκτισμός. Τότε ο 40χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε με μεγάλη αγριότητα στην πρώην σύντροφό του και την χτύπησε. Οι δυο τους ήταν μαζί, αλλά έχουν πλέον χωρίσει.

Ο Dj δεν σταμάτησε εκεί. «Ήρθε στα χέρια» και με τον νυν σύντροφο του μοντέλου.  Το μοντέλο φέρει τραύματα κυρίως στο κεφάλι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν και οι δύο άντρες.

Τι λέει ο δικηγόρος του

«Είναι βαριές οι κατηγορίες που αποδίδονται στον εντολέα μου, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα ακριβώς ποιες είναι. Βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ακόμα και για ενδοοικογενειακή βία, γιατί ήταν ζευγάρι με την κοπέλα. Θα είναι δύσκολη μέρα σήμερα», είπε στο newsit.gr ο δικηγόρος του γνωστού Dj, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, παρά το γεγονός ότι λόγω της κακοκαιρίας τα Δικαστήρια θα είναι σήμερα (6.2.2023) κλειστά,  καθώς εξαιρούνται οι ανακρίσεις και οι αυτόφωρες συλλήψεις.

Ρεπορτάζ: Αννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις