Ελλάδα

Στον Πειραιά το «Νήσος Σάμος» με 57 πρόσφυγες από Μυτιλήνη και Χίο

Και νέοι πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη και τη Χίο έφτασαν στο λιμάνι του Πειραιά. Ήρθαν συνολικά 57 άτομα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο λιμάνι του Πειραιά έδεσε το πρωί της Παρασκευής (25.10.2019) το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Νήσος Σάμος”, το οποίο μετέφερε 57 πρόσφυγες και μετανάστες από τους καταυλισμούς της Μυτιλήνης και της Χίου.

Οι μετανάστες, πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορείο με προορισμό δομή φιλοξενίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Marfin: «Δεν υπάρχει ταυτοποίηση» λέει ο δικηγόρος της 46χρονης – Η ξανθιά κοτσίδα και η εξέταση του 2022 για την ίδια υπόθεση
Aναφέρθηκε και στην προσθήκη ενός ανώνυμου email στη νέα αξιολόγηση, το οποίο, όπως είπε, «εκτός του ότι είναι παράνομο, δεν λέει και τίποτα συγκεκριμένο»
H 46χρονη που κατηγορείται για τον φονικό εμπρησμό της Marfin 21