Ελλάδα

Στους 57 οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα

Βαρύ φόρο στον κορονοϊό πληρώνει σε μια ημέρα η χώρα μας. Μέχρι στιγμής μετράμε 4 νεκρούς με τον τελευταίο να είναι ένας 52χρονος στο νοσοκομείο Αττικόν.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον τέταρτο νεκρό της μέσα σε λίγες ώρες από τον κορονοϊό και τον 57ο συνολικά μετρά η Ελλάδα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχασε την μάχη με τον κορονοϊό ένας 52χρονος στο νοσοκομείο Αττικόν.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστός ο θάνατος μιας 72χρονης από το Καρυοχώρι Εορδαίας. Ήταν διασωληνωμένη, και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. «Έφυγε» τα ξημερώματα. 

Για τον νεκρό από την Αλεξανδρούπολη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι άνδρας 78 ετών από τον Εχίνο της Ξάνθης.

Επίσης, ένας 66χρονος άνδρας από το Μαυροβούνι, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας  κατέληξε τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα. Το πρώτο θύμα στην περιοχή ήταν μία 78χρονη από τη Φούστανη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Τι θα ισχυριστεί ο υπνοθεραπευτής στην κατάθεσή του – «Η γιατρός ήταν πελάτισσά μου»
Η έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη προχωρά, με τις αρχές να εξετάζουν προσεκτικά τα μηνύματα και τις επικοινωνίες του υπνοθεραπευτή
Μαζωνάκης 49
Λαμία: Στη φυλακή δύο ανήλικοι «ποντικοί» που λήστεψαν διευθύντρια παιδικού σταθμού – Αναζητείται 15χρονος συνεργός τους
Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οι αστυνομικοί σχημάτισαν ξεχωριστή δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου σε βάρος των μητέρων των δραστών
Περιπολικό