Ελλάδα

Στρατηγικής σημασίας συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με Υγεία, Metropolitan, Μητέρα, Metropolitan General και Λητώ

Την ολοκλήρωση της υπογραφής της νέας στρατηγικής συμφωνίας με τον Όμιλο Hellenic Heralthcare ανακοίνωσε η Εθνική Ασφαλιστική.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο μεγαλύτερος Ελληνικός ασφαλιστικός όμιλος με τον τρόπο αυτό ανήγγειλε την έναρξη της επομένης ημέρας στον τρόπο συνεργασίας των ασφαλιστικών με τους παρόχους υγείας. Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας πολυετή εμπειρία από την συνεργασία με όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία, επέλεξε τα κορυφαία νοσοκομεία της χώρας εξασφαλίζοντας στους ασφαλισμένους της συνδυασμό ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών και πλήθους παροχών.

Βασικό κριτήριο για την επιλογή της Εθνικής Ασφαλιστικής αποτέλεσε η συνεχής επένδυση των νοσοκομείων του Ομίλου Hellenic Healthcare σε υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και καινοτόμες τεχνολογίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τα τελευταία έτη τα νοσοκομεία της Hellenic Healthcare έχουν αποτελέσει κέντρα αναφοράς σε πρωτοπόρες τεχνολογίες στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο, εγκαθιστώντας κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα ιατρικό εξοπλισμό για διενέργεια ρομποτικών επεμβατικών πράξεων στην ορθοπεδική, τη νευροχειρουργική και την γενική χειρουργική.

healthcare

Παράγοντες του χώρου εκτιμούν πως η συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με το δίκτυο του Hellenic Healthcare Group που περιλαμβάνει πλέον τα νοσοκομεία Υγεία, Metropolitan, Μητέρα, Metropolitan General και Λητώ θα είναι ιδιαίτερα επωφελής τόσο για τις δύο συμβαλλόμενες πλευρές, όσο και – κυρίως – για τους ασφαλισμένους της Εθνικής που θα έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στα καλύτερα νοσοκομεία με ευνοϊκούς όρους. Παράλληλα, η νέα συμφωνία θα ωφελήσει σημαντικά και τους γιατρούς των νοσοκομείων του Ομίλου Hellenic Healthcare καθώς η συμφωνία εξασφαλίζει στους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής εύκολη πρόσβαση σε όλους τους γιατρούς του Ομίλου, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Η σημαντική αυτή στροφή της Εθνικής Ασφαλιστικής αναμένεται να αποτελέσει προπομπό ανάλογων εξελίξεων στον κλάδο, καθώς ήδη άλλες μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την σύναψη παρόμοιων συμφωνιών προς όφελος των ασφαλισμένων τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Άνδρας βιντεοσκοπούσε 45χρονη σε τουαλέτες αθλητικού κέντρου – «Ούρλιαζα και κλωτσούσα την πόρτα να την σπάσω»
«Ξαφνικά βλέπω από το διαχωριστικό των δύο γυναικείων τουαλετών κάτι μαύρο να κινείται. Βλέπω ότι κάποιος είχε το κινητό του ανοιχτό με την κάμερα και ότι τραβάει»
Άνδρας βιντεοσκοπούσε 45χρονη στις τουαλέτες αθλητικού κέντρου
Περιστέρι: «Τους δίναμε ρούχα αλλά φορούσαν τα ίδια βρώμικα και σκισμένα» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τα 6 παιδιά που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες
«Αυτά τα παιδάκια σίγουρα θα έχουν πάθει καμιά πνευμονία. Ήταν ανατριχιαστική κατάσταση» λέει ο διευθυντής του σχολείου των παιδιών της οικογένειας
Το σπίτι τρώγλη στο Περιστέρι
6
Εξαφανίστηκε 46χρονη από την Βικτώρια Αττικής – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Σμυλιανή Ελένη, έχει ύψος 1.65 μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, έχει τατουάζ στο εσωτερικό αριστερό της μπράτσο και στον αριστερό καρπό και σκουλαρίκι στη μύτη και στα χείλη
Εξαφάνιση