Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Στράτος Μαυροειδάκος για Μάγδα Φύσσα: Εκείνη άρχισε να με βρίζει

Στράτος Μαυροειδάκος για Μάγδα Φύσσα: Εκείνη άρχισε να με βρίζει

Για την ένταση που επικράτησε με τη Μάγδα Φύσσα μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου μίλησε σήμερα (04.05.2022) ο Στράτος Μαυροειδάκος.

Αφού ανακοινώθηκε η απόφαση για τον υπόθεση της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου, τον Σεπτέμβριο του 2018 στον οδό Γλάδστωνος, η Μάγδα Φύσσα είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον Στράτο Μαυροειδάκο και στη συνέχεια οι αστυνομικοί την απώθησαν με τις ασπίδες τους, όπως κι άλλους πολίτες.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Σύμφωνα με τη Μάγδα Φύσσα, μετά το άκουσμα της απόφασης και ενώ εκείνη, όπως κι άλλος κόσμος, διαμαρτυρόταν για την αθώωση των τεσσάρων αστυνομικών, της είπε «θα τα πούμε έξω».

Ο Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ, είπε ότι ήταν η Μάγδα Φύσσα εκείνη που του επιτέθηκε πρώτη λεκτικά.

«Σε ό,τι αφορά αυτά που λέγονται, εγώ ένα έχω να σας πω, όσοι ήταν εκεί ξέρουν. Εγώ έφυγα. Η ίδια άρχισε να εξυβρίζει και διάφοροι άλλοι που ήταν εκεί. Φύγαμε με τους συναδέλφους μου. Γύρισα να κοιτάξω ποιος μας εξυβρίζει. Και επειδή κοίταξα, φάνηκε ότι κάτι κακό έκανα», είπε ο συνδικαλιστής της αστυνομίας.

Σε ερώτηση για το αν οι άνδρες των ΥΜΕΤ προσπαθούσαν να απωθήσουν τον κόσμο για να προστατεύσουν εκείνον, αρχικά είπε «όχι» αλλά στη συνέχεια ουσιαστικά το επιβεβαίωσε, λέγοντας: «Εγώ ήμουν μαζί με συνάδελφους και φεύγοντας άρχισαν να μας επιτίθενται και να μας προπηλακίζουν. Οι συνάδελφοί μου έκαναν φραγμό όπως κάνουν σε κάθε Έλληνα πολίτη».

Δείτε το απόσπασμα από το 02:36 του βίντεο

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις