Ελλάδα

“Σβήνουν” την προσαύξηση στα ειδικά πρόστιμα νομιμοποίησης αυθαιρέτων

Εκπνέει αύριο, Παρασκευή (10.5.2019), η προθεσμία για τη δεύτερη φάση υπαγωγής αυθαιρέτων με μείωση κατά 10% στα ειδικά πρόστιμα.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η προσαύξηση στα πρόστιμα έως τη λήξη της προθεσμίας υπαγωγής (9 Νοεμβρίου 2019) που προβλέπει ο νόμος 4495/2017 να καταργηθεί.

Οι ιδιοκτήτες θα καταβάλλουν το ενιαίο ειδικό πρόστιμο χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Η κατάργηση της προσαύξησης θα ενταχθεί σε σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας δεν θα δοθεί άλλη παράταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιζήσασα από το Μάτι για την «Ιθάκη»: «Ο Τσίπρας στις λιγοστές σελίδες που αφιέρωσε, αφήνει έξω την αλήθεια»
Η γυναίκα κάνει πολύ αυστηρή κριτική στα όσα ανέφερε στο βιβλίο του ο Αλέξης Τσίπρας για «το πιο πολύνεκρο έγκλημα της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας», όπως λέει.
Καμένα αυτοκίνητα 5