Site icon NewsIT
10:54 | 10.05.13

Σχέδιο δολοφονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου! – Ήθελαν να τον σκοτώσουν στην επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης!

Newsit Newsroom

- Το σχέδιο δολοφονίας του Οικουμενικού Πατριαρχη αποκάλυψε η τουρκική αστυνομία - Ήδη έχει γίνει μια σύλληψη - Aναζητούνται άλλα δυο άτομα - Προηγήθηκε καταγγελία στην εισαγγελεία Καισαρείας με επιστολή αγνώστου - Το "σχέδιο δολοφονίας Βαρθολομαίου" αποκαλύπτει το www.onalert.gr

Σχέδιο δολοφονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου αποκάλυψε η τουρκική αστυνομία και ηδη συνέλαβε ένα άτομο και αναζητούνται άλλοι δυο επίδοξοι δράστες.

Σύμφωνα με το σχέδιο των δραστών η δολοφονία του Πατριάρχη θα πραγματοποιούνταν στις 29 Μαϊου την ημέρα της 560ης επετείου της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης. Ηδη η εισαγγελία της Άγκυρας ξεκίνησε προανάκριση για την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΩΣΤΙΔΗ ΣΤΟ www.onalert.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version