Ελλάδα

Σχολεία: Το υπουργείο… μίλησε για το άνοιγμα

Τα σχολεία και ειδικά το πότε και… πώς θα ανοίξουν, αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους για την κυβέρνηση και τους ειδικούς.

Και ειδικά τώρα που ο κορονοϊός έχει παρουσιάσει μεγάλη έξαρση, κάνοντας το όλο ζήτημα με τα σχολεία “προβληματικό”.

Το βράδυ της Πέμπτης, 13.08.2020, ο ΣΚΑΪ μετέδωσε πως επικοινώνησε με το υπουργείο παιδείας για το ζήτημα και η απάντηση ήταν ότι θα ανοίξουν κανονικά στις 7 Σεπτεμβρίου. Αυτή όμως είναι η καταρχήν απόφαση.

Click4more: Σύψας: Νέα μέτρα, ακόμα και SMS! «Ανυπολόγιστες συνέπειες αν αυξηθούν οι διασωληνωμένοι» (video)

Κι αυτό διότι τα δεδομένα θα αξιολογηθούν από τις 15 Αυγούστου και μετά μέχρι τέλος Αυγούστου όταν θα έχουμε τις εισηγήσεις των επιστημόνων.

Ωστόσο, σε ερώτηση του ΣΚΑΙ αν είναι υπό εξέταση η ημερομηνία του ανοίγματος των σχολείων η απάντηση του υπουργείου παιδείας ήταν και πάλι ότι θα ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΣΚΑΪ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες σκληραίνουν την στάση τους κλείνοντας και παρακαμπτήριους – Στις 16:00 κόβουν ξανά τη χώρα στα δύο
Οι λεγόμενοι «σκληροί» των μπλόκων σχεδιάζουν περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μετά την Πρωτοχρονιά, με πανελλαδική σύσκεψη που εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα
Τρακτέρ
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
116