Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Συγκεντρώσεις για την Μακεδονία: Ποιοι σταθμοί του Μετρό είναι κλειστοί

Συγκεντρώσεις για την Μακεδονία: Ποιοι σταθμοί του Μετρό είναι κλειστοί

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζει η αστυνομίας, λόγω των συγκεντρώσεων που πραγματοποιούνται ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, ο σταθμός του Μετρό “Σύνταγμα” παραμένει κλειστός, καθώς εκεί κάλεσε στις 18:00 η επιτροπή για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, προκειμένου να δηλώσουν πως δεν θέλουν η ΠΓΔΜ να έχει τον όρο “Μακεδονία” στην ονομασία της.

Σε συλλαλητήριο κάλεσε και το ΚΚΕ στις 18:30 στο πάρκο Ελευθερίας στο Μέγαρο Μουσικής, με πορεία προς την Αμερικάνικη πρεσβεία, καθώς όπως σημειώνει η συμφωνία ενισχύει τους αλυτρωτισμούς και εντάσσεται στον σχεδιασμό ΗΠΑ – ΝΑΤΟ στην περιοχή που έχει μόνο “μπαρούτι” για τους λαούς.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Όπως έκανε γνωστό η αστυνομία κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας (Πλ. Συντάγματος, Σταδίου, Πανεπιστημίου κ.λπ.) καθώς και στον άξονα της Λ. Βασ. Σοφίας (Πρεσβεία Η.Π.Α, κόμβος Λ. Αλεξάνδρας-Κηφισίας).

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες. Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της ανωτέρω περιοχής, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Εικόνες από το Σύνταγμα

 

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις