Ελλάδα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Λαϊκής Ενότητας κατά του Ρίβλιν

Την ώρα που σε εκδήλωση στο «Ευγενίδειο Ίδρυμα» ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ρούβεν Ρίβλιν, ανακηρυσσόταν επίτιμος διδάκτορας του τμήματος διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, λίγο πιο μακριά μέλη της Λαϊκής Ενότητας πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι διαδηλωτές, ανάμεσα τους και ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κρατώντας πανό που χαρακτήριζε ανεπιθύμητο τον Ρίβλιν, φώναξαν συνθήματα κατά του Ισραήλ και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους προς τον παλαιστινιακό λαό.

lae

Η αστυνομία που είχε πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, δεν επέτρεψε στους διαδηλωτές να πλησιάσουν το χώρο της εκδήλωσης, χωρίς όμως να δημιουργηθούν επεισόδια. Στην συγκέντρωση έλαβαν μέρος και Παλαιστίνιοι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απατεώνες άρπαξαν 152.000 ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς της Περιφέρειας Κρήτης - Πώς στήθηκε η «κομπίνα»
Η Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κατάφερε να εντοπίσει και να διασφαλίσει, έως τώρα, συνολικό ποσό που ξεπερνά το μισό από το αρχικό ποσό που έκανε «φτερά»
Χάκερ